Sacros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 1- içkiyi azaltıyorsun. 2- bu sorunu özgüven problemi haline getirmiyorsun. psikolojik de olabilir senin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Pıtık said: bende var gastrit ama çok fazla yanma da olsa koku yapmıyor? yani eğer dediğin gibi ağır bir kokuysa gastrit olacağını sanmıyorum. tabi sen yine git bi gastriloji birimine belki yine mide kaynaklı başka bir hastalıktır...bide her sabah yumurtayı haşlayıp yeme gibi bi alışkanlığın yok dimi :) neyse şimdiden geçmiş olsun hayvanat ağzın kokmuyor da, alttan alttan ozon tabakasını deliyorsun. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 koku almayan hatun bul sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu arada gastrit'in kronik olanları ağrı sızı yanma vs yapmaz. 20yıl sonra direk götürür adamı gerekli tedavi yapılmazsa. senin yapacağın dendiği gibi gastroloji bölümüne gidip endoskopi ve midenden örnek aldırıp helicobacter pylori miktarını ölçtürmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 fıs fıs ismail tarzı agız spreyleri kullanabilirsin.onun harici beli artık agzın kokmuyordur ama sen artık paranoya hline getirmişsin de olabilir. soranlara oruçluyum dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tükürük miktarının azlığına bağlı olarak da ortaya çıkabilir tabi tükürüğün az olmasının da çeşitli nedenleri var. fiziksel bir bulguya sebep olmayan TMAU denen genetik geçişli bir hastalık varmış ama ağız kokusu yanı sıra ter ve idrarda da kötü koku görülüyormuş, en iyisi bir doktora gidip öğrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben bu rahatsızlığı biliyorum, ağızla değil, soluk borusu ya da mide ile alaklı bişey, daha önce bi yazıda okumuştum ama htırlayamıyorum şu an. kesinlikle hastaneye git, eğer bağkur-ssk tarzı bişeyin varsa, numunede ille teşhis edilir, para da ödemezsin. teşhisden sonra tedaviye yönelik çalışmaya başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Llama said: kız ark yapamıyor adam ondan ahlıyor vahliyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende de ramzandan dolayı var ama az kaldı geçicek.Abi sana 5 senede kimse demedi mi dahiliye ye git gastronomiye filan ailenle paylaşmadın mı sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gastroenterolojiymis dogru adi bolumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bademciklerde kronik bir durum söz konusuysa o da çok koku yapar. Hatta bademcikler olmasa bile belli bir yaştan sonra bademcikler deliklere dönüşüyorlar. O deliklere yemek artıkları dolup kokuşabiliyor. Sana her sabah ve akşam hafif tuzlu suyla gargara öneriyorum. İki haftaya koku moku kalmaz eğer durum miğdeden değilse. Geceleri ağzından salyalar fışkırıyorsa o da miğdeden çok boğazla ilgili. Eskiden miğde diye bilirdik ama vücut boğazdaki mikropları ve varsa enfeksiyonu atmak için bol bol salya üretiyormuş, özellikle uyku halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 aquila'nın dediği bölüme gitmenden başka yapılcak bir şey yok arkadaş.geçmiş olsun çok . kötü bir olay , düzelir inşallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar