sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 downloads.ini de enable_fasttrack, enable_overnet falan var.. Onlari da true yapmayi unutma.. Gerci ben onlari Gui den yaparsin diye dusunmustum. Mldonkey Watch yerinde Mlgui yi dene.. Configurasyon kisminda daha basarili.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 admin userinin default olarak sifresi gelmez.. Oradaki localhost, mldonkey `in kurulu oldugu makina.. Once mldonkey `i acmalisin, calistirmalisin.. Sonra GUI ile mldonkey` e baglanmalisin. Mldonkey `e baglandiktan sonra console `dan add_user komutu ile yeni userlar ekleyebilir, ve hatta userlar arasinda download/upload kisitlamsi bile yapabilirsin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 haa bi dakkaaa yani asıl mldonkey i mi çekmedim ben!?!?! hay.......[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 26 January 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 vazcaydım sormaktan[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 26 January 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Eh... Birazdan ben de upload ederim bir siteye, oradan daha rahat cekersiniz. Pufs.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Evet. Windows `ta compile etmek pek hos olmaz herhalde :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tamam buldum şimdi asıl çekmem gereken gerzek dosyayı. Gece vakti başını arıttım kusura bakma.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ohhhh beeee yaptım en sonunda holey!holey!holey![signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yani aslinda kurulumda bir sey yokmus di mi ? Karsilastigin zorluklari anlatta, tirsmasin insanlar.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: LevieMaxilack, 26 January 2004 02:45 tarihinde demiş ki: ohhhh beeee yaptım en sonunda holey!holey!holey! önce nerden indirdiğini sonra da nasıl compile ettiğini ve gerisini nasıl hallettiğini şööle yawaaş yawaş bi anlatır mısın :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Downloadımız burdan ediliyor. Üzerine GUI çekiyoruz. Ve ilk indirdiğimiz dosyayı install ediyoruz. Installu normal extract exe dosyası şeklinde.Sonra indirdiğimiz GUI dosyasını ilk dosyayı extract ettiğimiz yere extract ediyoruz (ne biçim cümle bu be?). Ondan sonra MLDonkey'i çalıştırıyoruz.Ama o da ne?Burda MS-DOS ekranında komutlar yazılıyo.Onu minimize edip "Mldonkey_gui.bat" dosyasını (kurtarıcımız) açıyoruz ve karşımızda. Altta search bölümleri falan var baya güzel. Hız da fena değil şimdilik. Download ettiklerimiz MLDonkey klasörünün altındaki incoming de. İsterseniz settingsden değiştirebilirsiniz. -tenk yu -yor velkam :)[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 26 January 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Kazaa daha basit gözüküyor bunları okuyunca.[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 tmm ya yanlis dosya download etmisim sorun ordanmis[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ben bu programi kurdum denedim cok yavas oldugunu gorunce overneti kullanmaya karar verip mldonkeyi sildim ama artik sharereactordeki linklere tiklayinca explorer dan overnete atmiyo dosyalari bu nasil duzeltilir?[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 tmm bi sekilde cozdum gerek kalmadi[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 . [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 26 January 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 herşeyi açtıktan sona doslar açık kalıo mu ? yoksa kapatıyoruzmu ?[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 doslar ? Eger dos ekranindan bahsediyorsaniz, evet Windows surumlerinde ne yazik ki acik kaliyor.. Service olarak falan calistirabilme imkani yok.. . ama yine de mlnet -daemon `u calistirmayi bir deneyin :) Belki atar arka fona :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 system tray de çıkan icona tıklayarak system tray e atabilirsin pencereyi.Dos penceresinden bahsediyorum.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ah super. Artik Windows icin de boyle guzellikler mi yapmislar. Harika. Artik Windows kullanicilari da mldonkey kullanabilecek! :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 şimdi aklıma bişi takıldı ben AAA dosyasını çekmek istiyorum kazaa serverlarına bittorent serverlarina aynı anda bağlanıyor mu bu meret? çünkü kazaadaki filmlerin çoğu bittorentten olduğu için böylece hız olarak tüm hattımı kullanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 manyak güzel (hö?) bi program bu emuleden şimdi dl edecek mi diye attım dosya 3 servera bağlı sadece hemen başladı biraz daha servera bağlanırsam daha da hızlanıcağını tahmin ediyorum soulseekede bağlanabiliyor mp3 dl etmek içinde çok iyi sağol sharky çok harika programmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 gui çok yavaş çalışıyor telneti denemedim ama web client çok iyi iş görüyor --- Connected to 0 servers on the Soulseek network --- --- Connected to 13 servers on the Donkey network --- --- Connected to 5 servers on the Fasttrack network --- --- Connected to 0 servers on the G2 network --- --- Connected to 0 servers on the Gnutella network --- --- Connected to 0 servers on the Open Napster network --- --- Connected to 2 servers on the Direct Connect network --- soulseek ve bittorente neden bağlanmıyor acaba? emule serverlarında 4kb ile dl etmeye başlaması çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yaw sunu kurmanin rar siz yolu yok mu[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 winrar kur winzipten çok daha iyi rar zip iso jar ve daha bi ton formatı açmanı sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar