micha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 İstanbul’a bir sürrealist geliyor. Resim tarihinin kilometretaşlarından İspanyol ressam Salvador Dali’nin eserleri 20 Eylül’de Sakıp Sabancı Müzesi’nde (SSM) sergilenmeye başlanacak. Devamı için tıkla. İstanbul'a bir Sürrealist geliyor.Sabancı Müzesi Ziyaret saatleri ve ücretler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gidip de anlayanlar bana da anlatsın. Anlamadığımdan değil de onların ne anladığını merak ettiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 dali dali don dali fato fasoyoro kari fiki tokiyoro faki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sürrealistlikte bir şey anlamak gerekmiyor ki doğa üstü şeeyler cnalandırılıyor.Çayını içtiğinde o an kafandan geçen şeyi çiziyorsun gibi bir kaba tabilede tanımlanabilir. Bölüm yetkilileri daha iyi bilirler esasında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sürrealizm sanat akımı üzerine okuyup yorum yapmamış insanlar sergiden birşey anlayamazlar. Ondan oha lan kültür geldi olm bıyık felan var diye gitmeyin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 tshirtler güzel ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben seviyorum ya dali resimlerini. İlla entel olmaya gerek yok beğenmek için, anlamasam bile seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar