Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bilgisayarı aldığım gün h.d.d. yi 2 ye böldüm ve d yı sadece depo olarak kullandım,2 senedir hiç format atmadım d ye,son bir kaç aydır d sürücüsünde işlem yaparken ciğğk cük :) diye tiz bi ses geliyor devamlı ve bilgisayar bariz kasılıyor,ayrıca d ye bi oyun yüklediğimde acayip yavaş çalışıyor(c sürücüsüne göre),şimdi d ye format atsam sonra chkdsk yapıp üstüne defrag yapsam düzelirmi? 2. sorunda biostan hddin s.m.a.r.t. özelliğini açınca bilg. açılışta hata veriyor,acilen verilerin yedeğini alin ve hdd i değiştirin diye :S,smartı kapatınca sorun falan yok,birisi zamanında fixmbr yazarak düzeltebilirsin demiştide o komutu nereye yazacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 smart uyarısını dikkate al. hdd gidici gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dark_Soul said: ciğğk cük :) diye tiz bi ses geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hic beklemeden yedekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet hdd gidici. okuyucu/yazıcı kafa disklere sürtüyor anlaşılan. bi an önce yedeklerini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_luke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 acronis yukleyıp yedekle yada tasınabılır harddıskle felan ıdare et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ve sakın isyan etme evlat, bir sefer benim harddiskten ses geliyor idi, ve ses disket sürücü sesi vardır ya, "TAKATAKATAKA!" diye, onun gibiydi. hey yavrum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar