sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ya kareşimin mp3 üne bişiler attım 1-2 gun dinleyem diye, taktım kulağıma ses acaip cızırtılı ama tek bi şarkıda,sorun şarkıdadır dedim aynı şarkıyı pc den açtım gayet güzel. belki kulaklıkta bişiler vardır dedim pc nin kulaklığı alete taktım yine aynı şarkı cızırtılı. mp3 kaldıramıyo olabilirmi şarkıyı yoksa aleti servise yollayalımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hdd li bi mp3 player ise bad sector vardır. şakrıyı silip tekrar at player a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yaptım olmadı, sorun aynı hala sadece bu aygıtta cızırtılı calıyo ve tek bu parça :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 şarkı RIPlenirken (mp3 haline getirilirken) değişik bir audio codec kullanıldıysa eğer ve mp3 playerın bunu desteklemiyorsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar