Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chosen ve aura twisting

Luxor

Öne çıkan mesajlar

şimdi class mekaniklerine bakınca chosen classının auraları belirleyici oluyor. sürekli bir aura twsiting lafları geçiyor.

tier 3 ve yukarı seviyede chosen oynamış olan var mı? nasıl oynamak gerek bu chosen ı, rvr de ki yeri nedir bu class ın ve bu aura twist olayı nedir ne değldir tam olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi daha tam yapmamış olsamda anladığım en azından tahminim şudur.
mageden uzaksan üzerine koşarken büyüe damage veren auora açıcaksın yanına varınca meleeye girdiğinde x bişi

uzakdan damage yerken koşarken toughness (range damage) adamın yanına gidince str mesela gibi buna diyorlar ve evet doğru kullanımda en azından kullanmayana karşı büyük avantaj saglarsın gibi
Sosyal ağlarda paylaş

wowda totem twisting diye bir olay vardı x totemini 10 sn sonra y yi sonra x i şeklinde gidin diye, onun gibi.

örneğin toughness düşüren aura açık savaşıyorsun bir warpriestla, o sırada heal atacak diyelim adam, hemen heal düşürenini açıyorsun 4.5 sn mi ne cooldowna giriyor auraların, toughness düşürenin etkisi 12 sn boyunca devam ederken üstüne gelen healı da azaltıyorsun, tüm çatışma boyunca da bu ikisini üstünde tutmaya çalışıyorsun birinin cooldownı bitmeye yakınken onu açıp diğerini 12 snlik periyoda bırakırken.

kabaca bu oluyor, birden fazla aurayı etkin tutma olayı.

"aynı anda 90 tane aure tutmamız gerekecek, neden çünkü bakınız 12 saniye boyunca kalıyor falan demişler bu da gizlice siz aura twisting yapıcaksınız aslında işiniz bu olacak yanee demek istediklerini gösteriyor :((("

şeklinde yorumlar görmüş olman olası, görmezden gel bence.

aura twisting bir parçası olabilir ancak tüm olayı o değil, o kadar fantastik değiller çünkü. sadece 2'li hatta 3'lü debuff-buff kombinasyonlarına olanak sağlamak için olduğu kanaatindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla daocta paladinde hep yapardım ben. basitçe auraları mesela hotbarda 1-2-3-4-5.... e koyarsan ve her aurayı kapadığında/değiştirdiğinde 12 saniye kaldığını varsayarsan sürekli olarak 1-2-3-4-5 sonra tekrar 1-2-3-4-5 e basaraktan sürekli olarak sahip olduğun tüm auraların effectlerini aktif tutma işi. biz daocta elle yapıyoduk tahminimce bi addon ya çıkar yada çıkmıştır bile çok problem olcaanı sanmıyorum.
eğer grupta 3-5 tane chosen yoksa senden twist etmeni beklerler tahminen. varsa herkes farklı bi aura açar kimse kasmaz kendini =)
Sosyal ağlarda paylaş

Solomnus said:
valla daocta paladinde hep yapardım ben. basitçe auraları mesela hotbarda 1-2-3-4-5.... e koyarsan ve her aurayı kapadığında/değiştirdiğinde 12 saniye kaldığını varsayarsan sürekli olarak 1-2-3-4-5 sonra tekrar 1-2-3-4-5 e basaraktan sürekli olarak sahip olduğun tüm auraların effectlerini aktif tutma işi. biz daocta elle yapıyoduk tahminimce bi addon ya çıkar yada çıkmıştır bile çok problem olcaanı sanmıyorum.
eğer grupta 3-5 tane chosen yoksa senden twist etmeni beklerler tahminen. varsa herkes farklı bi aura açar kimse kasmaz kendini =)

twisting dedikleri bu evet
yada aura dancing diyolardi
durmadan 1234
1234
endurance mana heal felan durmadan chant twist edyosun
Sosyal ağlarda paylaş

güzelim chosen ı heba ettiler. masaüstü chaos knights ile alakası yok, hayallerim yıkıldı desem yeridir.

tabiki hep plate giyip hem de deli gibi dps yapan bir class olmasını mmo dinamikleri açısınan beklemiyordum ama bu class bu kadar da monoton yapılmazki. tabi tier 3 ve yukarısını bilmediğimden böyle konuşuyorum.

hem zaten tzeench de kim oluyor, ben khorne isterim :D ama khorne olursa magus olamayacak tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

okadar da ezmeyin yaw chosen ları openbetada hep chosen oynadım lvl 10 iken str buff ile 150 vururken şuan çok daha iyi silah ile lvl 15 halimle okadar vuramıyorum. auraları imbaydı diyebilirim. ama oynama ve skilled olarak black orc muhteşem diyebilirim. bişeyi vurunca bişiler açılıyo açılanlardan birini vurarak başka spelller açılıyo onları vurunca döngü başa dönüyo falan... tabi blackorclarında var kendi buffı karşı rakibin statlarını çalıp kendine kazandırıyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
tzeench ordusunda, ayrıca büyücü yok zaten. Buyuleri bizzard aspring championlar (yanı bu oyundaki chosenlar) yapıyor.

Magus diye bişi yok yanı

evet magus yok biliyorum. ama chaos sorcererlar var aspiring championlar haricinde. magus yok derken, warhammer onlinede tzeench yerine khorne a bağlı olsaydık, chaostan caster class çıkmayacaktı onu ifade etmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...