Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 altdorf nedir bende olmadi galiba :D
özcaine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arkadaslar takilma ve kitlenmeler TTnet'ten kaynaklı.. dun gece saat 12:00 gibi oyun kitlendi bir daha da giremedim. exe'yi calistirinca login ekrani bile cikmiyor 1 dakika sonra patchera baglanamiyorum internet baglantinizi kontrol ediniz diye bi mesaj cikti. simdi isten dondum oyuna gireyim dedim aynı sorun. TTneti aradım yurtdışı baglanti gitmis dolayısı ile su an ben oyuna giremiyorum. denemk icin asagidaki siteleri deneyiniz: www.lucasarts.com www.microsoft.com www.mcvuk.com TTnet sen bizim .......... herseyimizsin....
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yav yeter artık yıl oldu 2008 daha stabil bi internet baglantımız olamayacak mı ya? yavaş olsun arttırmasınlar hızı yeterki STABIL olsun. gerizekalı herifler ya.
Jose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aa oh çok sevindim ya, bn de sorun bende sanıyorum, çözemiorum bi türlü şu patch olaylarını.
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o sitede yazanlariyaptim 4870 problemi cozuldu (insalal bi daha olmaz) deneyin ati kullaniosaniz
Öne çıkan mesajlar