elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bir yerde okudum ve güvenlik duvarının içindeki özel durumlarda bulunan UPnP Çerçevesi portları mı ne açıyormuş.Şu anda duruyor öylece ve tiksiz.Bilen arkadaşlar varsa ne işe yaradığını kısa bir şekilde anlatabilirse sevinirim.Klikli mi kalsın kliksiz mi?Yoksa n'olur? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 usb çıkışından upnp seçeneği çalışır halde olmadığından mütevellit online oyunların çoğunu oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 upnp kabaca otomatik port forwarfding olayi eger routerin destekliyorsa destekliyen progrmlar otomatik olarak port forwardlaniyo ve baglanti sagliyo cok kral bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yani bunun tickli olması ya da olmaması bilgisayarımın güvenliğini etkiler mi?ya da kotam gider mi ben bilmeden,bi zararı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Güvenliği etkiler ama sağladığı fayda ve kolaylıkların yanında bu ihmal edilebilir çünkü çok küçük bir etkisi vardır. Ayrıca bilgisayarında firewall varsa güvenliğini hiç etkilemez, ha yok routerın firewallı var kendinde diye kurmuyorsan çok küçük bir etkisi olur ama dediğim gibi ihmal edilebilir. Kotan ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Saolasın ilgilendiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar