lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 valla iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yahu ne cabuk gecti 8 bolum be. 4 bolum kaldi sezon bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mükemmel bi bölümdü. Sadece iş olsun zaman geçsin die seyrederken diziyi şimdi pazartesileri yeterince hızlı gelemiyor ^^. -I found heaven, in your wife ve -I sodomized a pine tree ve -I'm older than jesus bide Eric'in başta yaptığı rol kopardı beni :D Jason adam oldu en sonunda. Godric'te aslında insanlar ile vampirler arasında barış îstiyor anladığım kadarıyla. Older than jesus olunca tabii hep violence bayıyordur bi süre sonra ^^ Jessica'nın virgin for life olayı bi anlamda heroes'in claire'ı içinde geçerli değil midir? :p Birde bu sezonun son blmlerinde Sookie biraz salaklaştı mı. Hani önceki sezon böyle değildi diye hatırlıyorum. Harbi çok malca davranıyorda bazen^^ Ayrıca öyle bitirilir mi yahu blm.Öff pazartesi olsun yeni blm gelsin. Bide keşke 12 blm de bitirimeseler de 24 blm fln yapsalar. ep 9 promo http://www.youtube.com/watch?v=Sp1S84cwPC4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 fellowship of the yeto said: -I found heaven, in your wife ve -I sodomized a pine tree ve -I'm older than jesus bide Eric'in başta yaptığı rol kopardı beni aynen + Sookie-Eric kacis sahnesinde; He's your maker isn't he? - Don't use words you don't understand. You have a lot of love for him. - Don't use words i don't uderstand. hostu baya. *Godric rules. adam nasil domine etti, icim gitti her seferinde. *Sookie Lorenaya ciritin tillahini verdi, kadinin popodan nerdeyse günesin kardesligi cikcakti o derece döt oldu. '' I've already won. Bill chose me. And yet you still won't give up. Don't you have any shame?'' onun disinda Sukinin ''hellooo im suukiiii :))))))) nice to meet you'' seklindeki pokemonumsu hareketlerine tirt oluyorum. sanki forrest gump ''hello im forrest, forrest gump... you want some chocolate?'' der gibi firliyo aradan. *fena bitti, iyi anlamda fena. Luke, Luke Skywalker gibin heroluk yapmaya calisti, bakalim o dinamitler, bombalar falan neresinde patlicak, merakla bekliyoruz. *Maryann'in daphnenin kalpcagizina cektigi muamele ve akabinde tara ve eggs'in onu hunharca yemesi. oy oy. bisey diyemiyorum, fena oldum =P jizis. amma cok benzetme yaptim. fellowship of the sun sen bizi koru, amin. bi de hazir typo yapmisken soriyim, sezon arasi ne kadar olcak mmh? edik:fellowship of the yeto gibi bi spoiler basligi koyduktan sonra yetememek. hnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yada yok bişi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sezon arasi yok ki? 12 bolum iste her sezon ve yaz suresince oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sezon arasi derken, 3. sezon ne zaman baslicak demek istedim de. nasi yaz süresince oynuyo? o zaman bi dahaki yaza mi cikcak, nas ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Yaz dizisi ama bunu artık kış dizisi yaparlar. Acaip tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 He's your maker isn't he? - Don't use words you don't understand. You have a lot of love for him. - Don't use words i don't uderstand. supermiş ben ikisinde de aynı şeyi söylüyor sandıydım bide kalp yenir mi ya kuscaktım hele doğraması filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 iğrenç şu geyikler ya bir an önce diziden kopsa diye bekliyorum ama hiç olmayacak gibi.. shapeshifter muhabbetleri dışında süper bölümdü tabi.. bir git maryann ya allasen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 maryann'in manyaklıklarına hasta olan bi ben varım sanırım :D dizi inanılmaz ilerliyor, 9'da çok sağlam olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 maryann'den korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 3. sezon icin anlasma yapmislar ama yaz dizisi olarak devam etcekmis. =/ 2010 yazini beklicez yani, saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 9 ne zaman geliyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şimdi ilk 2 sezon mu tamamlandı? izleyince toptan izlemek istiyorum da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 2. sezon devam ediyor daha bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 mulgear6 said: 9 ne zaman geliyo?? p.tesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ya o luke bombaya bastı mı basmadı mı bastı gibi gordum ben çıglıklar filan da geldi de godric o kadar da yeto degildir kopartır o kolu o basana kadar ama tam da emin olamadım ki ayrıca manyak savas baslar güneş kardeşligiyle heycanlı olur bi de biri 2010 yazı demiş ne alaka o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 3. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu arada son bölümde de niyaz caliyordu arka fonda, farkettiniz mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 2010 yazıdna mı devam edicek gerçekten 3.sezon çok saçma ama? ha bide şimdi izledim 8.bölümü. çok güzeldi. godric (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yaz dizisi ne zaman devam etsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yazın başlayıp sezonda devam eden birüsürü dizi var. ilk sezon 2008 yazında mı yayınlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şimdi baktım da ilk bölümü cidden 2008 haziranında paylaşım ortamlarna düşmüş. 2010a kadar beklemek can sıkıcı olacak.kış sezonunda da devam etse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Hiç sevmedim ben bu bölümü.. Godric Emoların kralı çıktı Godric, ne umduk ne bulduk hesaabı...Öff çok canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar