Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yahu ne cabuk gecti 8 bolum be. 4 bolum kaldi sezon bitmesine.
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mükemmel bi bölümdü. Sadece iş olsun zaman geçsin die seyrederken diziyi şimdi pazartesileri yeterince hızlı gelemiyor ^^. -I found heaven, in your wife ve -I sodomized a pine tree ve -I'm older than jesus bide Eric'in başta yaptığı rol kopardı beni :D Jason adam oldu en sonunda. Godric'te aslında insanlar ile vampirler arasında barış îstiyor anladığım kadarıyla. Older than jesus olunca tabii hep violence bayıyordur bi süre sonra ^^ Jessica'nın virgin for life olayı bi anlamda heroes'in claire'ı içinde geçerli değil midir? :p Birde bu sezonun son blmlerinde Sookie biraz salaklaştı mı. Hani önceki sezon böyle değildi diye hatırlıyorum. Harbi çok malca davranıyorda bazen^^ Ayrıca öyle bitirilir mi yahu blm.Öff pazartesi olsun yeni blm gelsin. Bide keşke 12 blm de bitirimeseler de 24 blm fln yapsalar. ep 9 promo http://www.youtube.com/watch?v=Sp1S84cwPC4
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 fellowship of the yeto said: -I found heaven, in your wife ve -I sodomized a pine tree ve -I'm older than jesus bide Eric'in başta yaptığı rol kopardı beni aynen + Sookie-Eric kacis sahnesinde; He's your maker isn't he? - Don't use words you don't understand. You have a lot of love for him. - Don't use words i don't uderstand. hostu baya. *Godric rules. adam nasil domine etti, icim gitti her seferinde. *Sookie Lorenaya ciritin tillahini verdi, kadinin popodan nerdeyse günesin kardesligi cikcakti o derece döt oldu. '' I've already won. Bill chose me. And yet you still won't give up. Don't you have any shame?'' onun disinda Sukinin ''hellooo im suukiiii :))))))) nice to meet you'' seklindeki pokemonumsu hareketlerine tirt oluyorum. sanki forrest gump ''hello im forrest, forrest gump... you want some chocolate?'' der gibi firliyo aradan. *fena bitti, iyi anlamda fena. Luke, Luke Skywalker gibin heroluk yapmaya calisti, bakalim o dinamitler, bombalar falan neresinde patlicak, merakla bekliyoruz. *Maryann'in daphnenin kalpcagizina cektigi muamele ve akabinde tara ve eggs'in onu hunharca yemesi. oy oy. bisey diyemiyorum, fena oldum =P jizis. amma cok benzetme yaptim. fellowship of the sun sen bizi koru, amin. bi de hazir typo yapmisken soriyim, sezon arasi ne kadar olcak mmh? edik:fellowship of the yeto gibi bi spoiler basligi koyduktan sonra yetememek. hnnn.
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sezon arasi yok ki? 12 bolum iste her sezon ve yaz suresince oynuyor.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sezon arasi derken, 3. sezon ne zaman baslicak demek istedim de. nasi yaz süresince oynuyo? o zaman bi dahaki yaza mi cikcak, nas ya.
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Yaz dizisi ama bunu artık kış dizisi yaparlar. Acaip tuttu.
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 He's your maker isn't he? - Don't use words you don't understand. You have a lot of love for him. - Don't use words i don't uderstand. supermiş ben ikisinde de aynı şeyi söylüyor sandıydım bide kalp yenir mi ya kuscaktım hele doğraması filan
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 iğrenç şu geyikler ya bir an önce diziden kopsa diye bekliyorum ama hiç olmayacak gibi.. shapeshifter muhabbetleri dışında süper bölümdü tabi.. bir git maryann ya allasen =/
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 maryann'in manyaklıklarına hasta olan bi ben varım sanırım :D dizi inanılmaz ilerliyor, 9'da çok sağlam olucak.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 3. sezon icin anlasma yapmislar ama yaz dizisi olarak devam etcekmis. =/ 2010 yazini beklicez yani, saka gibi.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şimdi ilk 2 sezon mu tamamlandı? izleyince toptan izlemek istiyorum da =)
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 2. sezon devam ediyor daha bitmedi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 mulgear6 said: 9 ne zaman geliyo?? p.tesi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ya o luke bombaya bastı mı basmadı mı bastı gibi gordum ben çıglıklar filan da geldi de godric o kadar da yeto degildir kopartır o kolu o basana kadar ama tam da emin olamadım ki ayrıca manyak savas baslar güneş kardeşligiyle heycanlı olur bi de biri 2010 yazı demiş ne alaka o?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu arada son bölümde de niyaz caliyordu arka fonda, farkettiniz mi bilmiyorum.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 2010 yazıdna mı devam edicek gerçekten 3.sezon çok saçma ama? ha bide şimdi izledim 8.bölümü. çok güzeldi. godric (tu)
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yaz dizisi ne zaman devam etsin?
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yazın başlayıp sezonda devam eden birüsürü dizi var. ilk sezon 2008 yazında mı yayınlandı?
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şimdi baktım da ilk bölümü cidden 2008 haziranında paylaşım ortamlarna düşmüş. 2010a kadar beklemek can sıkıcı olacak.kış sezonunda da devam etse keşke.
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Hiç sevmedim ben bu bölümü.. Godric Emoların kralı çıktı Godric, ne umduk ne bulduk hesaabı...Öff çok canım sıkıldı.
Öne çıkan mesajlar