Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

mükemmel bi bölümdü. Sadece iş olsun zaman geçsin die seyrederken diziyi şimdi pazartesileri yeterince hızlı gelemiyor ^^.

-I found heaven, in your wife
ve
-I sodomized a pine tree
ve
-I'm older than jesus
bide Eric'in başta yaptığı rol kopardı beni :D

Jason adam oldu en sonunda.

Godric'te aslında insanlar ile vampirler arasında barış îstiyor anladığım kadarıyla. Older than jesus olunca tabii hep violence bayıyordur bi süre sonra ^^

Jessica'nın virgin for life olayı bi anlamda heroes'in claire'ı içinde geçerli değil midir? :p

Birde bu sezonun son blmlerinde Sookie biraz salaklaştı mı. Hani önceki sezon böyle değildi diye hatırlıyorum. Harbi çok malca davranıyorda bazen^^

Ayrıca öyle bitirilir mi yahu blm.Öff pazartesi olsun yeni blm gelsin. Bide keşke 12 blm de bitirimeseler de 24 blm fln yapsalar.

ep 9 promo
http://www.youtube.com/watch?v=Sp1S84cwPC4
Sosyal ağlarda paylaş

fellowship of the yeto

said:
-I found heaven, in your wife
ve
-I sodomized a pine tree
ve
-I'm older than jesus
bide Eric'in başta yaptığı rol kopardı beni

aynen +
Sookie-Eric kacis sahnesinde;

He's your maker isn't he?
- Don't use words you don't understand.
You have a lot of love for him.
- Don't use words i don't uderstand.

hostu baya.

*Godric rules. adam nasil domine etti, icim gitti her seferinde.

*Sookie Lorenaya ciritin tillahini verdi, kadinin popodan nerdeyse günesin kardesligi cikcakti o derece döt oldu.

'' I've already won. Bill chose me. And yet you still won't give up. Don't you have any shame?''

onun disinda Sukinin ''hellooo im suukiiii :))))))) nice to meet you'' seklindeki pokemonumsu hareketlerine tirt oluyorum.
sanki forrest gump ''hello im forrest, forrest gump... you want some chocolate?'' der gibi firliyo aradan.

*fena bitti, iyi anlamda fena.
Luke, Luke Skywalker gibin heroluk yapmaya calisti, bakalim o dinamitler, bombalar falan neresinde patlicak, merakla bekliyoruz.

*Maryann'in daphnenin kalpcagizina cektigi muamele ve akabinde tara ve eggs'in onu hunharca yemesi. oy oy. bisey diyemiyorum, fena oldum =P

jizis. amma cok benzetme yaptim. fellowship of the sun sen bizi koru, amin.

bi de hazir typo yapmisken soriyim, sezon arasi ne kadar olcak mmh?

edik:fellowship of the yeto gibi bi spoiler basligi koyduktan sonra yetememek. hnnn.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...