Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Eric, adamim.

oyh.
Eric nasi bi duygu patlamasi yasadi öyle. cok basariliydi.

bir de old swedish konusurlarken Godric'in Erice söyledikleri etkiliydi. ''Vater, Bruder, Sohn,''
inanilmaz güzel bi dilmis bu old swedish.
Sookienin Ericle olan rüyasi baya seksiydi. Eric ohs.
bu ikilinin arasinda ilerki bölümlerde neler olcak heycanla bekliyorum.ama sadece 3 bölüm kaldi =/
keske kararlarini degistirseler su yaz dizisi olusu konusunda.

Mesaj tarihi:
kitabin yazarini hep Anne Rice diye bilirdim. simdi baktim Charlaine Harrismis.
vay be hep güzel vampir hikayeleri kadinlardan cikiyor.

ha 1 sene bekletcekler madem 3. sezona kadar, ingilizcesini ismarliyim bu kitabin, onu okuyayim bari. güzel fikir!
Mesaj tarihi:
vanille +1 bnde kitaplarına başlamayı düşünüyorum (dresden files ı bi bitirebilsem) böyle 12 blm 12 blm yetmio ^^

bu haftaki blmde geçen haftakielre göre fazla durgun geçti. Eric'in sahneler yine iiydi baya.

Godric te çok çabuk harcandı bence.

Mesaj tarihi:

spo

Godric'e çok üzüldük ama adam bıkmış artık :(

bu bölümde lafayette 2nin eggs i ezmesi iyi oldu. Aslında barda ayarı vercekti ama eve kaldı iş hehe.

Bir de sam'e yardım eden sinek kılıklı shapeshifter kim acaba

Mesaj tarihi:
alante said:

spo

Godric'e çok üzüldük ama adam bıkmış artık :(

bu bölümde lafayette 2nin eggs i ezmesi iyi oldu. Aslında barda ayarı vercekti ama eve kaldı iş hehe.

Bir de sam'e yardım eden sinek kılıklı shapeshifter kim acaba

lafayette

öbür post a atmayı unutmuşum, ne kadar sevindiydim lafayette dövünce eggs'i. kırsaydı keşke ağzını yüzünü. tam adam olcak hop yine siyah gözler. lafayette ftw!

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

sinek

sam'e yardim eden sinek kilikli shapeshifter diye bisi yok ki. adam o an görebildigi hayvanlarin kiligina girebiliyo sadece.

+1

Flassh said:

godric

üzüldüm ya elemana

ben bundan bi hint gurusu çıkar bi ermiş olur falan sanıyordum

ericte az şerefsiz değilmiş vur kafasına kafasına

+1
Mesaj tarihi:
Beyler İzlicek yeni dizi arıyordum.True blood vampirli felan diye indirdim.Şimdi sorum şuki 1. bölüm inanılmazın ötesi kötüydü.Dizi bu şekildemi devam ediyor?
Mesaj tarihi:
2 sorum olcak.

1- 1.sezon 8.bölümde sookie'nin abisinin karşısına çıkan kızın gerçek ismi nedir (fangthaisa'da hani)

2- Vampir suyu'nun gerçek hayatta tekabül edebilceği masum bir madde var mıdır :D
  • Yeni Oluştur...