arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Eric duygulardan demet yapmış. Herşey vardı. Nan Flanagan sonunda geldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Eric, adamim. oyh. Eric nasi bi duygu patlamasi yasadi öyle. cok basariliydi. bir de old swedish konusurlarken Godric'in Erice söyledikleri etkiliydi. ''Vater, Bruder, Sohn,'' inanilmaz güzel bi dilmis bu old swedish. Sookienin Ericle olan rüyasi baya seksiydi. Eric ohs. bu ikilinin arasinda ilerki bölümlerde neler olcak heycanla bekliyorum.ama sadece 3 bölüm kaldi =/ keske kararlarini degistirseler su yaz dizisi olusu konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kitap spoiler soki, erike veriyormuş kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kitabin yazarini hep Anne Rice diye bilirdim. simdi baktim Charlaine Harrismis. vay be hep güzel vampir hikayeleri kadinlardan cikiyor. ha 1 sene bekletcekler madem 3. sezona kadar, ingilizcesini ismarliyim bu kitabin, onu okuyayim bari. güzel fikir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 vanille +1 bnde kitaplarına başlamayı düşünüyorum (dresden files ı bi bitirebilsem) böyle 12 blm 12 blm yetmio ^^ bu haftaki blmde geçen haftakielre göre fazla durgun geçti. Eric'in sahneler yine iiydi baya. Godric te çok çabuk harcandı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 öyle bariscil bi vampirle nereye kadar giderdi ki dizi actionsiz falan =P ama güzel baglamislar eric'in duygusal anlari yetti godricini gidisini unutturmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 spo Godric'e çok üzüldük ama adam bıkmış artık :( bu bölümde lafayette 2nin eggs i ezmesi iyi oldu. Aslında barda ayarı vercekti ama eve kaldı iş hehe. Bir de sam'e yardım eden sinek kılıklı shapeshifter kim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sinek sam'e yardim eden sinek kilikli shapeshifter diye bisi yok ki. adam o an görebildigi hayvanlarin kiligina girebiliyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 godric üzüldüm ya elemana ben bundan bi hint gurusu çıkar bi ermiş olur falan sanıyordum ericte az şerefsiz değilmiş vur kafasına kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 94% off bitemedi bi türlü hadi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 alante said: spo Godric'e çok üzüldük ama adam bıkmış artık :( bu bölümde lafayette 2nin eggs i ezmesi iyi oldu. Aslında barda ayarı vercekti ama eve kaldı iş hehe. Bir de sam'e yardım eden sinek kılıklı shapeshifter kim acaba lafayette öbür post a atmayı unutmuşum, ne kadar sevindiydim lafayette dövünce eggs'i. kırsaydı keşke ağzını yüzünü. tam adam olcak hop yine siyah gözler. lafayette ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: sinek sam'e yardim eden sinek kilikli shapeshifter diye bisi yok ki. adam o an görebildigi hayvanlarin kiligina girebiliyo sadece. +1 Flassh said: godric üzüldüm ya elemana ben bundan bi hint gurusu çıkar bi ermiş olur falan sanıyordum ericte az şerefsiz değilmiş vur kafasına kafasına +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilgiyle izliyorum, son bölüm vs ama, esas kızdan delicesine tiksiniyorum ben hala. off. mal mal bakıyo ya bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu cadı hatunun olayı ne yahu. eskiden tanrı diyolarmış. bunun menşei ne acaba (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 shapeshifter gibi bi tür bence hani demişti ya sam kurtadamlar ve daha da kötüleri var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mary ann nedir vampirleri bile sallayabilecek maenad'dir. http://en.wikipedia.org/wiki/Maenad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ta ilk çıktığında lan bunun dionysusla bişeysi var demiştim, aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 iyi ya hiz kesmiyor. mary ann vs everyone olacak gibi sdf. e10 promo http://www.youtube.com/watch?v=-M9DzcStKiI /watch?v=-M9DzcStKiI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Jason Marryan'ın kafasını kessin başka bişey istemiyorum. Yeter bıktık vampir dizisi izlemek isitiyorum ben ya. Godric istiyorum. I am older than your Jesus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ooo promo bombaymış. Ama bunlar promolarda hep aksiyon ve heyecan yüklüymüş gibi gösteriyorlar, görmeden inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Beyler İzlicek yeni dizi arıyordum.True blood vampirli felan diye indirdim.Şimdi sorum şuki 1. bölüm inanılmazın ötesi kötüydü.Dizi bu şekildemi devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ilk sezon yavas, 2 sezon hareketleniyor, 3 sezon saha kalkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 2 sorum olcak. 1- 1.sezon 8.bölümde sookie'nin abisinin karşısına çıkan kızın gerçek ismi nedir (fangthaisa'da hani) 2- Vampir suyu'nun gerçek hayatta tekabül edebilceği masum bir madde var mıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Lizzy Caplan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar