Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BW & RP yüksek rank'te oynayanlardan bilgi istemi

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

class izlenimleri topiğini okudum. bu iki class hakkında çok birşey yazmıyordu buraya sorayım dedim.

bu iki classtan birini oynayacağım. başta RP üzerine yoğunlaşıyordum, sonra 20. rank'ten sonra nerdeyse her dps classinin heal debuff u aldığını duyunca kafamda bir soru işareti belirdi.

bir adet IB bir adet WP arkadaşım var onlarla beraber oynayacağım. yüksek levele gelmiş birileri varsa bu iki class ile, bana classları sevip sevmediklerini, ne kadar güçlü olduklarını etc. anlatabilirse sevinirim.

WoW da shamandım, gimp class oynadım senelerce yine aynı şeyi istemiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

R20 BW oynuyorum, caster bir class hakkında ne beklersen var...

Çok fazla detaya da gerek yok sanırım; yüksek dps ve paper armor.

Arkanda sürekli seni healleyen bir priest olucaksa oyundaki en keyifli class kesinlikle.
Ama healer yoksada bi o kadar eziyet olabilir... combustion 100e çıktıktan sonra yaptığın her cast r20 de kendine 350dmg olarak geri dönüyor, combustion'ı boşaltırsan da karakterin bütün keyfi kaçıyor =D o yüzden boşaltmayıp sırtını bi healer a dayamak ihtiyacı çok artıyor =)

Ama çok keyifli diyebilirim, en azından ben hala çok zevkle oynuyorum.

RP içinde R6 ya kadar denedim ve "ölümsüz" diyebilirim =D nerdeyse 1vs1 de ölme şansı yok gibi... O yüzden de çok başarılı bir healer ve buffer. Ama solo oynamayı hemen unutucaksın, grup kesicek sen healliycen.
Sosyal ağlarda paylaş

meknaikleri karışık değil, skilleri kullandıkca combustion boluyo o doldukca crit chance2ın ve dmg2ın artıyo ama kendine dmg verme şansın artıyo, max combustion'la %200'e yakın dmg artışın oluyo.

%100 combustion'la bile hotlardan gelen healla rahat rahat takılıyorsun, etrafta duzgun bi healer varsa arada sanada sana bı heal atsa yeter yanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
RP için haklısın forumlarda baya bir başlık açmışlar healing debufflar geldikten sonra direk eziyorlarmış o dayanıklılıktan geriye bişi kalmıyo.

bundan korkuyorum ben. yani tabii önümde tank olması gerekiyor, ama healer ları önemsiz hale getireceğinden korkuyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...