Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Tık. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum, netten yapabildiğim kadar araştırma yaptım ama yeni olduğu için pek bir bilgi yok. Pil ömrüne çok önem vermiyorum. (RAM'ler 800MHz bu arada, çoğu sitede 667 yazıyor da yanlış.) Ne 15.4 ne 13.3, ekran kartı iyi, CPU Montevina, dizaynı fena değil, eSata HDMI portu falan var üzerinde. Hoşuma gitti baya ama son bi sorayım dedim, var mı iş üzerinde gören veya duyan? Bir de bazı sitelerde ağırlığı ve bellek miktarı farklı yazabiliyor, 3kg ve 2GB diyen yer gördüm mesela demin. Sonuçta "F8VA253BD" diye sabit detaylı model var elimde ama bunların araba modeli gibi aynı kalıp da zamanla içeriğinin değişmesi gibi bir durum var mı? Bana mantıksız geldi de, bi sorun çıkmasın sonra, cesaret edemedim. Mesela Toshiba'nın U300 serisi var, içeriği habire yenileniyor ama U300-13J falan gibi unique bir adı da oluyor her modelin. Asus da böyledir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bir de Asus'un laptop konusundaki dayanıklılığı ve teknik desteği desktop donanımındaki kadar iyi mi tabi, genel olarak. Teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar