Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Şimdi beyler renown ile alınan rank itemları satan npc ler otomatik rankine göre update oluyor deniyor..peki bu rankler belli mi acaba ? Nortlandeki vendora rank 12 iken gittim yenilenmemiş, yoksa başka npc mi var.T2 zonedaki npc yi bulamıyorum.Trolllerin bir kalesi var hangi tarafta ise orası capture ediyor deniyor.Bunu net olarak söyleyebilicek bir arkadaş var mı ? eğer yenileniyorsa netde bir döküman bulamadım misal rank 1 rank 8 rank 14 rank 20 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Öyle bir liste yok ne yazık ki. RR11'e kadar, ilk warcampten alabiliyorsun itemleri, RR ve normal Rank'in yükseldikçe yenileri geliyor. Sonra Ostland'de yer alan kalelerdeki Renown Gear Merchantlara bakman lazım, ama sundukları itemler hiç iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 "No keeps in t2, no t2 renown gear?" diyorlar forumlarda galiba Keepi almak lazım t2 zonedaki yoksa aktif olmuyor merchantlar. : ) Neyse bizde farmer hammer ile kapışırız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben shadowlandsdeki keepi orderlar alında oradaki vendora gittim lvl 12 renown eldiven, kemer ve ayakkabı aldım.sanırım keeplerin içinde bu vendorlardan oluyor.ayrıca renownplannerda buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 renown planner nedir yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 plannermıdır nedir işte wisdom, intelligent statlarını arttıran, toughness veya silah yeteneği attıran puanları dağıttıran yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 reknown trainer diyosun.var onlardan sağda solda ama t2 reknown merchant ben de görmedim. altdorf'ta baktım rank 40 falan vardı her rankı satsa güzel olurdu uğraşmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 keepin içinde var.sanırım adamlar keeplere saldırmamız için böyle bir şey yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Kaç kişi lazım o keepi eli geçirmek için operasyon yapsak akşam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 full warband cıkarırız sanırım.deneyelim iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Daha almaya çalışırken dest ten bi ton adam başına çullanıyor :) Ben geçen gördüm order aldı kaleyi aha dedim sonunda başladım koşmaya daha varamadan dest geri aldı :) serverda azınlık olmanın zararlarıda bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kendinizi bu kadar küçük görmeyin.dün cok uzun süre keepi ellerinde tuttular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Tamam akşam bizim officerlara söyleyelim, bir haraket başlatsak katılır insanlarda yoksa olmaz böyle az feelin olayına girelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Siz uyuyun akşamın organizasyonu çoktan yapıldı bile :P hatta diğer birkaç guild ile birleşip ortak bir baskın yapıyoruz bir terslik olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 e yazsanıza buraya ne bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Tam olarak belli olsun yazıcaz zaten merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bizim dediğimiz kaleyemi yoksa başka yere mi saldırıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 3 Kale var fark etmez hangisi olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 t2 zone alalim geri işte :D Resde var basarım :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 azınlıkız falan diyonuzda o an online taraf sayısı eşit değilmi acep nasıl azınlık olunuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 her online aynı lvl da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Valla ben bilmiyodum online sayısının eşit oldugunu. Şimd 100 tane order online olsa 101. destruction giremiyomu servera yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yakında toparlar... Destro tarafı headstart dan beri hep daha kalabalıktı, o yüzden genel olarak Yüksek levellarda hep çoğunluktalar... zaten dikkat ederseniz T1 alanlar da order baskısı artmaya başladı... Dün denemek için bikaç alt açtım ve özellikle Dwarflar açık ara greenskinlerin kafasına vurmuşlardı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bogachan said: Valla ben bilmiyodum online sayısının eşit oldugunu. Şimd 100 tane order online olsa 101. destruction giremiyomu servera yani ? Yok olay şöyle... Server ların bellki limitleri var 1000 Order/ 1000 Destro gibi. Eğer server Full/Full se oyunda iki taraftan da online 1000er kişi var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 siz niye 8peaks e gelmediniz ya ağız yüz savaşırdık. sonra foruma gelip döktürür bir sürü konuyu kilitletirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar