Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renown Rank Items

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi beyler renown ile alınan rank itemları satan npc ler otomatik rankine göre update oluyor deniyor..peki bu rankler belli mi acaba ? Nortlandeki vendora rank 12 iken gittim yenilenmemiş, yoksa başka npc mi var.T2 zonedaki npc yi bulamıyorum.Trolllerin bir kalesi var hangi tarafta ise orası capture ediyor deniyor.Bunu net olarak söyleyebilicek bir arkadaş var mı ? eğer yenileniyorsa netde bir döküman bulamadım misal rank 1 rank 8 rank 14 rank 20 gibi.
Mesaj tarihi:
Öyle bir liste yok ne yazık ki.

RR11'e kadar, ilk warcampten alabiliyorsun itemleri, RR ve normal Rank'in yükseldikçe yenileri geliyor.

Sonra Ostland'de yer alan kalelerdeki Renown Gear Merchantlara bakman lazım, ama sundukları itemler hiç iyi değil.
Mesaj tarihi:
"No keeps in t2, no t2 renown gear?"

diyorlar forumlarda galiba Keepi almak lazım t2 zonedaki yoksa aktif olmuyor merchantlar. : ) Neyse bizde farmer hammer ile kapışırız. :D
Mesaj tarihi:
ben shadowlandsdeki keepi orderlar alında oradaki vendora gittim lvl 12 renown eldiven, kemer ve ayakkabı aldım.sanırım keeplerin içinde bu vendorlardan oluyor.ayrıca renownplannerda buldum.
Mesaj tarihi:
Daha almaya çalışırken dest ten bi ton adam başına çullanıyor :)
Ben geçen gördüm order aldı kaleyi aha dedim sonunda başladım koşmaya daha varamadan dest geri aldı :) serverda azınlık olmanın zararlarıda bunlar işte.
Mesaj tarihi:
Yakında toparlar... Destro tarafı headstart dan beri hep daha kalabalıktı, o yüzden genel olarak Yüksek levellarda hep çoğunluktalar... zaten dikkat ederseniz T1 alanlar da order baskısı artmaya başladı...

Dün denemek için bikaç alt açtım ve özellikle Dwarflar açık ara greenskinlerin kafasına vurmuşlardı ;)
Mesaj tarihi:
Bogachan said:
Valla ben bilmiyodum online sayısının eşit oldugunu.
Şimd 100 tane order online olsa 101. destruction giremiyomu servera yani ?

Yok olay şöyle...

Server ların bellki limitleri var 1000 Order/ 1000 Destro gibi.

Eğer server Full/Full se oyunda iki taraftan da online 1000er kişi var demektir.
  • Yeni Oluştur...