Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ud charı magtheridona transfer ettim, nicki allahsiz yaptım daha sonra değiştirmek için, mustafa diye bi ayı adada guardların ortasında önce /lol sonra feral charge attı. öldü. bende ölüyorum gülmekten. paylaşmak istedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tebrikler official olarak mystafa ile tanismissin :D oyunda bulabilcegin en ilginc tiplerden biridir, ona buna attigi /lol ve /spit lerle meshurdur. cogu zaman hareketlerine bi anlam veremezsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahahahahha adam ünlü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hey allam yahu.. .:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ha bide ben bu adamı ilk avye girişimde alakasız bi şekilde "aa adama bak mystafa diye nickmi olur lan" diye kesmiştim. o zamanda lol yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 adam hemşeri çıktı http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1610131424&postId=53828795889&sid=1#281 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 garip emotelar konusunda AV de magein birini köşede yakalamıştık 5 kişi adam iceblock basıp her birimize spit spamlamıştı. =) konuya dönersek nicki mystafa olan bi insandan ne bekliyorsun ki. "nicki allahsız olandan ne bekliyorsak onu" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu topik benim allydan sonra hordea geçtiğimde yaptığım angutluklar topiği olsun -avde ib gy ı alan adamı azarladım, adam şaşırdı. -nagrandda daily yapıcakken mail atmak için telaara gittim, guarddan zor kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hahahah bişey olmaz öğrenirsin zamanla =) ally horde değilde low lvl ken arkadaşının gösterdiği shattrath scry inn ini home yapıp sonra aldor seçip ertesi gün hs basan insanlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Doğru yolu bulmuşsun sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 adamın nicki inthetabele ahahaahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 o mystafa kadar leş bi insan yok ya, pre tbc aralıksız kargath da lowbie gankliyordu, hala böyle saçma salak işler yapıyor, resmen işsiz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 zihinsel sorunları oldugunu düşünüorum o mystafanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi ally varsa gelsin şu halaaya battle token lazım. bi kesip yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ha bide beni report edermisiniz gme nickimi değiştirsin. allahsiz nickim, we are offended bilmemne deyin, inanmıyorsa bile saygı duysun diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 üçkaaççı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 8 € cöns, account managementa alalım seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahaha yok delanın allahsizdi nicki, zorla değiştirttiler. benimkinide değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ulan güzelim charın içine etmişin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 olm charı pis ellerinizden alıp adam ettim. sso exalted oldum aldım necki. deathblowdanda stam meta gemini çıkardım, birileri kendini warrior sanıyormuş dfbdfnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 deathblow kullanıyosan warrior rerolla zaten s3 head varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aga aralarında gemsiz 40 ap fark var. koyim s3 heade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 rename tamamdır. çok süper bi mesaj yazdım direk geldi dsfklvmdfb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Böyle nickler koyup bekleyeceğinize migrate etmeden önce gideceğiniz servera aynı isimde bi char açın. Migrate ettiğinizde isminizi değiştirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 benim eski accountumda vardı koyacağım nickte char, adamda dün offlinedı sildiremedim. bugün sildirdim. ondan böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar