Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wowda cihat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ud charı magtheridona transfer ettim, nicki allahsiz yaptım daha sonra değiştirmek için, mustafa diye bi ayı adada guardların ortasında önce /lol sonra feral charge attı. öldü. bende ölüyorum gülmekten. paylaşmak istedim :(
Mesaj tarihi:
tebrikler official olarak mystafa ile tanismissin :D
oyunda bulabilcegin en ilginc tiplerden biridir, ona buna attigi /lol ve /spit lerle meshurdur. cogu zaman hareketlerine bi anlam veremezsin :P
Mesaj tarihi:
ha bide ben bu adamı ilk avye girişimde alakasız bi şekilde "aa adama bak mystafa diye nickmi olur lan" diye kesmiştim. o zamanda lol yapmıştı.
Mesaj tarihi:
garip emotelar konusunda AV de magein birini köşede yakalamıştık 5 kişi adam iceblock basıp her birimize spit spamlamıştı. =)
konuya dönersek nicki mystafa olan bi insandan ne bekliyorsun ki.
"nicki allahsız olandan ne bekliyorsak onu"

:D
Mesaj tarihi:
bu topik benim allydan sonra hordea geçtiğimde yaptığım angutluklar topiği olsun

-avde ib gy ı alan adamı azarladım, adam şaşırdı.
-nagrandda daily yapıcakken mail atmak için telaara gittim, guarddan zor kaçtım.
Mesaj tarihi:
hahahah bişey olmaz öğrenirsin zamanla =) ally horde değilde low lvl ken arkadaşının gösterdiği shattrath scry inn ini home yapıp sonra aldor seçip ertesi gün hs basan insanlar var :D
Mesaj tarihi:
ha bide beni report edermisiniz gme nickimi değiştirsin. allahsiz nickim, we are offended bilmemne deyin, inanmıyorsa bile saygı duysun diyin.
Mesaj tarihi:
olm charı pis ellerinizden alıp adam ettim. sso exalted oldum aldım necki. deathblowdanda stam meta gemini çıkardım, birileri kendini warrior sanıyormuş dfbdfnd
  • Yeni Oluştur...