sandino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 normal pcye mac kuruluyor mu kuruluyorsa nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Hackintosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://lifehacker.com/software/hack-attack/build-a-hackintosh-mac-for-under-800-321913.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 taze taze haber chipten. said: "Efix" ismindeki USB aparatı sayesinde Apple'ın güncel işletim sistemi Leopard normal PC'lere de kurulabiliyor. Geliştiricilere göre uygulaması son derece basit: Aparat USB girişine takılıyor, sonrasında ise takılı donanımlar destekleniyorsa Mac OS kurulumu kolayca gerçekleşiyor. Efix geliştiricileri kendi web sitelerinde denenmiş ve sorun çıkarmayan donanımların bir listesini yayımnladı. "EFi-X" in fiyatı yaklaşık 160 dolar. Üreticinin web sitesinde USB aparatını satan İsviçreli bir bayinin iletişim bilgileri veriliyor. Gizmodo web günlüğü Efix USB aparatının geç kalmış bir nisan şakası olup olmadığını test etti. Test sistemine Leopard sorunsuzca kuruldu ve kullanıldı. Sadece sistem başlangıcı gerçek Apple bilgisayarlara göre daha uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Şuan MacOs X Leopard dan yazıyorum. Kullandığım Pc P4 512 Ram. Gayet iyi çalışıyor. Dün Amd makinaya kurmayı denemiştim. Sanırım chipset uyuşmaazlığından başaramadık. Ama intel e sorunsuz kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar