Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Gün geceye çalarken Güneşin son feryatlarını verdiği O koyda, o kayalıklarda çırpınan, Kanatları ıslanmış bir ateş böceği gibi, Hayatın merhametsizliğini seyrediyorum. Bir kadın, uçurumun kenarında, ağlıyor. Öyle ki, hüngür hüngür değil! İçin için, hıçkıra hıçkıra. Yüreğini söküp de çıkarmışlar gibi. Kuru bir gül tutuyor elinde,ezilmiş. Kitap arasında saklanmış belli ki, Simsiyah olmuş, eskimiş. Yaşlarıyla sulamaya çalışıyor, Canlanır belki diye inanıyor. Ve ben, gördüğüm her düşen gözyaşında Daha çok,daha çok bağırmak Sesimi daha çok duyurmak istiyorum. Küfürler,lanetler,herşey... Sonunda bıkıyorum ümitsizliğimden, Topraktan çalıyorum, Geceye armağan ediyorum hayatımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 klavyene sağlık güzel olmuş.ama çok acımasız,çok kederli olmuş sanki canım sıkıldı birden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar