Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 WinonCd yi açtığımda,bu hatayı verdi... "Error Retrieving SCSI/IDE Bus İnformatin; No SCSI host adapter found." nabıcaam? :( Kabloyu kontrol ettim,yerinden oynamamış... Cd okuyabiliyor şu anda.. ama programı açtığımda böle bir hata verio..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 up! ühühühü :([signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 öeh "börtledi" ha süfer :) dur bunu bi yerlere yazayım ben neroyla dene bir de, en azından daha ayrıntılı bilgi alırız. ayrıca okuyosa bi problem olduğunu sanmam[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Nero yu çekiyorum :( 30 dakikadan bitcem diyor bakalım birde onunla deniycem... niye böyle hinlik yaptı? daha 2 hafta önce çekmiştim...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 cd okuyup, yazmadığı olabilio; benim cd-writer a da olmuştu, 3 hafta falan teknik servislerde sürünmüştüm bi de, umarım sadece elektronik bir hassaslık vs. durumudur.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bendede buna benzer bir sorun vardı senkronize olamıyordu yazıcı ama cd leri rahat okuyordu , bir baktır ben senin yerinde olsam uraşmam yenisini alırım , zira 40 dolar aşası fiyatları şimdi[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 git bi tane al bnce de...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hehe yok yok çözdüm ;) LONG LİVE NEOBURN! dieyim ;) softweyrsel bişiymiş..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar