Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya delirecem crack dosyası elinde olan var mı yada bulabileceğim bir yer bilen var mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 arkadasim oyun kopyalamak veya cracklemek icin spru sorma yeri del burasi ama olurda oynun orjinali sende warsa sadece cdim eskimesiz cdsiz oynucam diyosan www.gamecopyworld.com dan cd six oynama dosyalari indirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 evet öyle zaten.. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tabi oyledir de crack arıyosun :) hadi kilitlenmeden aldın cevabını iyisin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Farinal said: evet öyle zaten.. teşekkürler. ahahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya konu kirliliği olmasın buradan sorayım tekrar oyun gayet güzel çalışıyordu ne hata ne birşey bugün normal olarak saveledim çıktım bi kaç saat önce şimdi girmeye çalışıyorum Rome: Total War encountered an unspecified error and will now exit diyor ve açmıyor oyunu :S gerek kalmadı kulaklık takılı değilmiş taktım düzeldi :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Farinal said: evet öyle zaten.. teşekkürler. tabiytabiy. siren sesi duyuyorum galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar