Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya şimdi hiç mi hiç anlamam bu laptoplardan tamam pc evallahta bu laptoplar nası alınmalıdır neye bakılmalı özellikleri dışında marka seçimi nasıldır şimdi şöyle indirimli hediyeli bi Casper NIRVANA 15.4" CPA-T241-8E05 modeli var özellikleride bu • Intel® Pentium® Dual Core İşlemci T2410 - İşlemci hızı 2.00GHz.,1MB L2 Cache, 533 MHz FSB - Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Starter • 1 GB DDR2 667 MHz Bellek • 160 GB SATA Harddisk • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran • 256 MB paylaşımlı Ekran Kartı • 1.3MP Web Camera • DVD ± RW DUAL • PCI-e Mini Card • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) • 3X USB 2.0 port • Li-ION smart battery • Canon IP1300 Yazıcı Hediye ne yapılır bu alet güzel midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ekran kartı ve işlemciye bakacaksın. ekran kartı paylaşımlı olmayacak. ram üçüncü faktör. geriye kalanları zamanla takviye olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 laptoplarda parça değişe biliyormu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 dün ram taktırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ısınmayan laptop al en önemlisi bu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 arkadaş ram taktırdı,ram ısındı ısındı yaktı ana kartı asdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ya da Cooler Master fanlar var laptoplar için, çok ciddi performans artışı sağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bidene alıp hediye etsene spidee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Param olsa kendime alacağım abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ısınmayan laptopu nası anlıcam ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Tavsiye üzerine anlayabilirsin, kullanmadan nasıl anlayacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 zor tabi bunu kestirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 önerdiğiniz marka varmi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aslında yok. oyun oynamayı düşünüyor musun laptop la? ona göre araştırma yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Abi benim tavsiyem Türkiye'de laptop alacaksan HP, Toshiba gibi teknik desteği güvenilir, hızlı markaları tercih etmen. Türkiye temsilciliği bir tane olan, o da kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olan Amerikan markaları her ne kadar kaliteli olsa da tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Çünkü laptop hassas alet, ne kadar iyi kullansan da bir ömrü var ve teknik desteğe çok sık ihtiyaç duyabilirsin, risk almamak lazım kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bende hp var mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oyun falan değil yaa kardeşime alcaz direk üni kazandı hesabına derslerde merslerde lazım olur götürür getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bende hp var bok gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hp alanlarda genel olarak sorun çıkıyor,düzensiz kullanmaya göre,toshiba al istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bende de HP var, çok mutlu bir birlikteliğimiz var kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çok uzun sürmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 üzülerek söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sony vaio lar nası abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 HP sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 acer tabiki alma. ben packard bell kullanıyorum kendimce memnunum, numpad varolmasından dolayı aldım diyebilirim, ama uğraştıran bir servisi var söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar