sgecca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Newbie arkadaşlar ister guild üyesi olun ister olmayın ki orçun bu senin için de geçerli istemediğin bir mesleği yapmanın ne kadar sıkıcı ve zor olduğunu bildiğim için oyunda beni yakalayan impler tabii ki eclipse serverinda olanlar benden her türlü yardımı alabilirler bu ister para, ister silah olsun. Ben arkadaşlarımla elimden geleni yaparım.. kendinize iyi bakın ve iyi oyunlar!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Gene canın sıkıldı işte di mi?[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 olum beni artık benden iyi tanıyorsun valla!! yok abi sıkılmaktan diil gönülden orçunun yazdıkları beni üzdü abi. Newbie olarak ne acılar çektik hatırlıyorum yani o yüzden aynısı kimsenin başına gelsin istemem :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Yardımlaşma güzeldir ;)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abicim çok saol çok çok çok çok saol :) derdimi anliosun... ahaha şuan de kasiorm ch yi sildim![signature][hline]E-Ih Ido Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eaglef bu yardımlaşmayı ben zaten senden öğrendim. biliyorsun eskiden durum hep böyleydi yine böyle olmasını istiyorum. bu arada orcun sen ne yazık ki rebelmişsin vede guild kuralları dahilinde bir rebele yardım edebilmem mümkün diil!!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ha ozman oke :) napalm sanş[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben her türlü yardıma açığım. 2 dakika sonra update bitiyor ve oyuna giriyoruz allahın izni peygamberin kavliylen.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 o zaman adını yaz buraya ve imp isen ilk beni online gördüğün anda tell at ne lazımsa halledelim :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sgecca, ya ben nerde en iyi pistol vs. kasabilirim sence?? Yardım etmek isteyen arkadaşlar, lütfen para yerine bilgi verin ki bizde öğrenip kendi paramızı kazanalım :))[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 abi ilk olarak olmak istediğin mesleğe ve şu anki durumuna göre mesela pistoleer olucaksan be ilerlemek istersen bence en mantıklısı ya birini bul brawler veya solo kasıcaksan iyi bir buff yaptır veya o da olmuyorsa git en güzeli kaadu falan öldür theed de onların en başta iyi xp verdiğini hatırlıyorum... o yüzden bana skilleri söyle sana mission söyleyeyim[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bence oyunun zevki newbie iken uğraşmakta yatıyor.[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar