TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Nebula İns menu Kullaniyorum full kitap var mana dolu reg var ama clumsy i yazamiorum why?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hocam ilk once sana sunu solemek istiyorum neden butun sorularını bir topic altında toplamıonda binlerce acıon ?? skill_inscriptipon dakı dialog bole ise IF ( >= 10.0) && ( >= 5.0) IF () src.MAKEITEM=i_scroll_clumsy src.tag.inscription=i_scroll_clumsy RETURN 1 else SRC.SYSMESSAGE Bu buyu spellbook'unuzda yer almiyor. RETURN 1 ENDIF else SRC.SYSMESSAGE Bu buyunun nasil yazilacagi hakkinda bir fikre sahip degilsiniz. EndIF ve itemb6.sc deki [ITEMDEF 01f2e] DEFNAME=i_scroll_clumsy TYPE=T_SCROLL WEIGHT=1 //CIRCLE=1 NAME=magical clumsy scroll RESOURCES=i_scroll_blank, i_reag_blood_moss, i_reag_nightshade SKILLMAKE=INSCRIPTION 10.0, MAGERY 5.0 CATEGORY=Provisions - Alchemy & Magic SUBSECTION=Scrolls - 1st Circle DESCRIPTION=Clumsy Scroll ON=@Create ATTR=ATTR_MAGIC MOREX=s_clumsy MOREY={10 50} ON=@DClick IF < 10.0 SRC.SYSMESSAGE Bunu kullanacak kudrete sahip degilsiniz. RETURN 1 ENDIF satır boyleyse yazar[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar