dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mutluluk dedikleri bir yalanın parçası olmaya çalışıyorum.. gözlerimde donuk bakıslar, sahte gülüslere alısıyorum yalnızlığımı akıntıya bıraktığımdan beri yaşıyorum nefessiz, kendimsiz. havanın icine karısıyorum son sigaramı yakarken anladım aslında ilk olduğunu icimde bir yerlerde hep sana dokundugumu ölümün beşiğinde kor alevlerle yoğrulduğumu ve dogdugumdan beri icimde ölümün de bulundugunu anladığımda anladım senin gerçek olduğunu by lexius& dunno. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 güzel. fakat lirisizmi yakalamak için şekilci olmaya çalışmışsın ve bence kafiyeleri tutturabilmek uğruna anlamdan ve histen bazı kayıpların olmuş. Tabii, ben düz yazı gibi şiirler yazıp okumayı seven bir insan olarak belki seni biraz sertçe eleştiriyor olabilirim. Devamını getirmen dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 lexiusla beraber yazdik bunu o yuzden ikimiz adina aliyorum elestirilerini dikkate =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Güzel olmuş. Ölüm bu hayattaki tek gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yakışır semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Semih kızlarla beraber oturup şiir yazıyormuş. Çok Gay :D Ehuehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ne len xD ne güzel şiir yazdık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İp atlamaya 4. aranıyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 herkes kendi mısrasını yazdi. oo su kelimeyi mi kullansak bu kelimeyi mi diye kız tartismasi yapmadik bi kere!=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tamam mıııı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar