dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 o zman fede, bosuna kasmisim diye uzulme okudum ben mesela. guzel yazmisisn. ama donsun o muhabbet de. belki gercekten tahmin edilen durumda olanlar vardır onlar ustlerine alınırlar... sonra napiyoeum ben derler dunyaları genisler birden. her sey mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok ben fede'ye hak verdim, karışamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 buyuk ekran tvye bagladim bilgisayarai, ailecek raki masasinda bu konuyu takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. ıcıne karıstıgım felan yok ıcsın gonlunce ramazan ayını katmak neden tahrık etmeyın kımseyı hakkınız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 peki madem dunno wotu sormuş ve burası garbage, hep sorucam unutuyorum, ons ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ons diil o cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aquila said: buyuk ekran tvye bagladim bilgisayarai, ailecek raki masasinda bu konuyu takip ediyoruz. ehueh bizde netcafeyle büyük bir heyecanla izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 rainfall said: 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. ıcıne karıstıgım felan yok ıcsın gonlunce ramazan ayını katmak neden tahrık etmeyın kımseyı hakkınız yok Belirttiğin ayırımları yapan herhangi bir mesaj örnekle belirtirsen yazarken daha destekleyici olur.. Ayrıca tahrik dediğin şey kişiye ve insana göre değişir.. Herkes istediğini belirtmekte özgürdür tahrik olmaya eğilimli insanlarda tahrik olmakta hürdür.. açık adres verilir vs. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: ons diil o cons consu biliyorum yahu ons geçiyo bazen cümle içinde bildiğin c'siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ons: one night stand in kısası da cons uda ben bilmiyorum bi de wtf ın tersi mi ftw gbi bisi yaziyosunuz bazen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 teşekkür ederim aklıma takılmıştı cons buranın moderatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ftw?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 for the win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 consu bu kadar hafife alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ohooo bu böle olmaz ki ama bende kalkıp burda ramazan ayında veya herhangi biyerde bi zaman diliminde içki içenler salaktır yazıyım sonra noldu tartısma .. manyakmısınız siz gecenin bi yarısında işiniz mi yok içiosan git edebinle iç hausdhaıudhaıufahs içiorum ahuahdıuas superim aa bak o içmiyor salak . ondan sonra adamın biride çıkar allah bir der bu laik ler size baskı yapıyor salak diyor der memleket in yarısının oyunu alır ona oy verene de cahil dersiniz .. senin gibi düşünmeyen herkese cahil derken ne kadar saçmaladığınızın farkında olsanız keşke . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: consu bu kadar hafife alma almıyorum cons kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cons adam olsa gelir bu mesajımı görür yaptırım uygular. azıcık adam olsa delikanlı olsa bak. accık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ne yaptırımı yahu bişey dememişsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 şifreli dedim, cons derken c''o''ns. yani O, yani yuvarlak, yani ibne diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hahahaha şimdi görüp bişey der belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede said: ons diil o cons lskfgdhgdsjkhg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben de içiyorum şu an kola eğer arada saldırı olursa yazarım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Slayer_Ruffian said: Ben şahsen içmeyenlere saygı duymuyorum çünkü içmeyenlerin bir çoğu içenlere saygı duymuyor.Heleki senenin her ayı durmadan içipte bir tek ramazanda içmeyenlere hiç saygı duymuyorum ben onlardanım şahsen çünkü oruç tutuyorum gece kör kütük olup ertesi sabah güne oruçlu başkamak zor oluyo yani yoksa günah aynı dene sende anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar