Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunun açılmaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar ben oyunu çok normal bir şekilde kurdum üstüne patchini de çektim fakat şimdi oyunu açıyorum şifremi giriyorum Play ikonuna tıkladığımda hiçbişi olmuyo oyun falan açılmıyo nedendir bu bir fikri olan var mı? Oyunu yeniden mi yüklemem gerekir bu durumda? Yeniden yükliceksem patchi nasıl yedeklerim?
Bir yardım edin arkadaşlar allah rızası için
Mesaj tarihi:
oyunun war.exe'si açılıyor ve oyun açılmıyorsa (ki muhtemelen öyle oluyordur) arkada çalışan programlardan kırpman lazım.

format tavsiye etmeyi hiç sevmem ama bir bilgisayarda format üstüne kurmak sorunu çözdü.
Mesaj tarihi:
eet benim de aklıma bi tek o geldi laptop kullanıyorum sonuçta bir ısınma oluyor...
Ama diğer oyunlarda daha önce böle yapmamıştı.
Zaten bu ara tablet fan alıcam laptopa o da halledemezse allah kerim artık
Mesaj tarihi:
Benım eskı makınamdada oluyordu karsısına bır fan yerlestırdım MMO oyunlarında sorun cıkmadı dıger oyunlara gore MMO lar daha cok ekran kartına bındırme yapıyor umarım sorununu halledebılırsın...
Mesaj tarihi:
Dingaer said:
nvidia geforce go 7200 var ekran kartı olarak...

Go 7200 desteklenen ekran kartları içinde yok sanırım...

Benim laptopda da ati X700 var ve çalışıyor, fakat öyle pek oynanabilcek gibi değil... daha çok girip gezinebilcek kadar.
Mesaj tarihi:
ya gene ben bişi sorcam şu an oyuna giremiyorum patch client da kalıyo benle alakalı bişi mi?
yoksa oyunla alakalı bişi mi?
ona göre yatayım yada uğraşayım biraz :)
  • Yeni Oluştur...