Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya arkadaşlar ben oyunu çok normal bir şekilde kurdum üstüne patchini de çektim fakat şimdi oyunu açıyorum şifremi giriyorum Play ikonuna tıkladığımda hiçbişi olmuyo oyun falan açılmıyo nedendir bu bir fikri olan var mı? Oyunu yeniden mi yüklemem gerekir bu durumda? Yeniden yükliceksem patchi nasıl yedeklerim? Bir yardım edin arkadaşlar allah rızası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oyunun war.exe'si açılıyor ve oyun açılmıyorsa (ki muhtemelen öyle oluyordur) arkada çalışan programlardan kırpman lazım. format tavsiye etmeyi hiç sevmem ama bir bilgisayarda format üstüne kurmak sorunu çözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya en son bi directx kurmayı denicem onla halloluyo dediler problem. Sanırsam son sürümü yok ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bu sorunumu hallettim fakat oyunu oynamaya başlıyorum bi 20 dk sonra falan oyun kendi kendini kapatıyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ekran kartı çipseti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 nvidia geforce go 7200 var ekran kartı olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sogutmada problem cekıyormusun ekran kartını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eet benim de aklıma bi tek o geldi laptop kullanıyorum sonuçta bir ısınma oluyor... Ama diğer oyunlarda daha önce böle yapmamıştı. Zaten bu ara tablet fan alıcam laptopa o da halledemezse allah kerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Benım eskı makınamdada oluyordu karsısına bır fan yerlestırdım MMO oyunlarında sorun cıkmadı dıger oyunlara gore MMO lar daha cok ekran kartına bındırme yapıyor umarım sorununu halledebılırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Benim bir arkadaşa daha oluyor aynısı, laptop ısınmasından mı yoksa driverlardan mı laptopla oynamayı başaran arkadaş mevcut mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben bayagi eski bir laptopla, ati x700 ekran kartiyla oynuyorum. ama bayagi dusuk fps aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Dingaer said: nvidia geforce go 7200 var ekran kartı olarak... Go 7200 desteklenen ekran kartları içinde yok sanırım... Benim laptopda da ati X700 var ve çalışıyor, fakat öyle pek oynanabilcek gibi değil... daha çok girip gezinebilcek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bende dell 630 var wuest yaparken sorun yasamıyorum yetiyor ama pvp falan imkansız. Genelde 15-25 arası fps alıyorum solo oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Teşekkürler :) Bende bayram için benim laptopdan idare etmeyi deneyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Quest ve PQlarda sorun olmuyor ama RvRlerde sevimsizleşiyor laptoplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya gene ben bişi sorcam şu an oyuna giremiyorum patch client da kalıyo benle alakalı bişi mi? yoksa oyunla alakalı bişi mi? ona göre yatayım yada uğraşayım biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bendede var su an ayni sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Takıldım bende giremiyorum bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 patch sunucuları göçmüş o arada dün o yüzden bağlanamamışız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar