kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 KISALTMA DA OLSA KUFUR ETMEYIN GARBAGEDA DA OLSA KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN KUFUR ETMEYIN / Nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 niye yakıştıramıyosun herif parayı böle zevzekliklerle kırıyo. edit: ha, herif antenin teki, biraz bilinç olsa ego manyağı olmasa böle bişey yapmaz. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 "kaynım bana kaydı" programlarındakiler bile daha iyi oyuncu hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 o adamın o programla showtv'ye kazandırdığı ratingden haberin yok sanırım. açık ara türkiyenin en çok izlenen programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya anlamıyorsunuz herhalde , programın kazandırdığı adamın kazandığı paradan bahsetmiyorum ben. programa ağır derecede sinir oluyorum o kadar. isyanım yaradana dedim. geldi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 En gıcık olduğum hani geri sayım yaparken 5 4 3 2 1 diye gitmiyo bi kere rasladım ... 36 35 34 diye gidiyodu hassie yaptım bu ne lan ohh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ahah harbi gereksiz bi program ama eğitim seviyemiz düşük olduğu için çok tutuo bu tarz programlar bide yarışma programları kanallara en çok para kazandıran programlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 adam ne kadar itici olduğunun farkında ama napsın yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Barbekü said: bide yarışma programları kanallara en çok para kazandıran programlardır Ağa ve zenginlik temalı diziler değilmiydi o ya? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ahah yok hayır : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Var mısın yok musun Ne .ikim yarısma nerede gorulmus calısmadan para kazanma kutunda ne var ananın ... var soyle acun ne var soyle hamdı ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yaratıcı beşiktaş taraftarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Çok gerizekalı bi yarışma ya. Katılımcılar da ezbere konuşuyo resmen. Onların gerizekalı olduğu kısma değinmiyorum bu arada. Ayrıca şu kasmalarına da ayrı bi gıcığım. Hissediyorum büyük çıkıcak, kesin 500k, yok yok 100... Ulan değil yarım saat, hayatını orada geçirsen yine de bi halt olucağı yok rastgele sallıycaksın denyo herif, sanki kahinleri toplamışlar da kehanet yarışması yapıyolar orda. Salla gitsin, yarım saat ay büyük açıcaksın korkuyorum geyiği yapmak nedir yaa? Bi de küçük çıkınca topluca teletubbie moduna giriyolar ya o da çok mal bi olay. Hamdi bey olayına da ayrı gıcığım. Tabii öyle birisinin var olduğunu sanmıyorum, Acun un hayali arkadaşı filan olabilir. Ayrıca babam izliyo bu yarışmayı, genlerimden utanıyorum ya. Umarım evlatlığımdır. Hayır o kadar okumuş, kültürlü adam böyle mal bi programı niye izler ki yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 evet abi telatabi olayı çok felaket. zap da falan karşıma çıkarsa cidden sinir oluyorum fena derecede. 2 saat drama geyikleri , ne hissediyorsun geyikleri. öf ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oha herkes kin kusuyomus bu programa demek ki baslıgın acılmasını beklemis. su mesajlara bak ahuahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kitana hislerime tercüman oldun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Grange said: Var mısın yok musun Ne .ikim yarısma nerede gorulmus calısmadan para kazanma kutunda ne var ananın ... var soyle acun ne var soyle hamdı ne var? hangi melodiyle?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar