Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 alex ve guizanın golleriyle 2.-0 devam ediyor an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3-2 gençler alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fb ye karşı oynuyor gençler iyi okumadın heralde. senin takımın değil yani karşısındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 pardon 5-2 biter o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fb rahat 2pacAmaruShakur said: 3-2 gençler alır vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 2pacAmaruShakur said: 3-2 gençler alır pi 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kazim atti, guzel orta guzel kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 adam sanki gelecekten geliyor. tahmin etmiş sadece heah siz fb liler hemen abanın adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 güiza atmaya başladı o iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Heh, abi guiza daha neler atıcak sen gör, ben elemanı çok beğendim valla, beleşçi forvet değil, semih de gelsin iyi hırpalar bunlar defansları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 biz bu fenere 5 atarız. ortamda gerilim efektleri dıdıdıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 forvette sorun yok zaten,sıkıldığımız nokta orta saha ve yedeği olmayan defans 2limiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mm-mph.. Bence orta saha da defans da iyi durumda, arada bir tökezliyorlar da toparlarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 cidden maçı izlemedim ama aragones maçın sonlarına doğru neden emre - maldonado - selçuk 3 lüsünü aynı oyunda tuttu. ve bu işe yaradı mı yani pozisyon kurtarma açısından, izliyen biri yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu adam rakipleri barcelona falan sanıyor ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aragones doğru yolda, 2 ön libero 2 amc çalışıyor, en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Madcat said: bu adam rakipleri barcelona falan sanıyor ondandır. sizinki gene iyi bizimki kendi takımını batman belediye sanıyor o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ahahaha o da iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 o guiza'nın yanına bi semih gelirse ağır rencide ederler gibime geliyo rakipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Emre forma girip orta sahayı toparlamazsa ne kadar iyi forvet olursa olsun pas almadıktan sonra bişey yapamazlar tezi gerçekleşir. Çok gol atıp çok gol yiyen bi takım kimliğine doğru gidiyor fenerbahçe ve bu geçen seneki taktiğin tam zıttı bence ligde daha başarılı ama avrupada daha başarısız bir yıl bekliyor FB yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gol attığın sürece avrupada sorun olmaz,bakmayın porto maçına,defansın göbeği,forvetin en önemli ismi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Rakip Portoysa sorun yok.Ama hedef çeyrek finalse rakip Arsenal vs dir ki onlar o kadar kolay gol de yemez o kadar basit golleri de kaçırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bugun bi arkadasim soyledi carlos demis ki 'ne burasi real madrid, ne de ben eski roberto carlos'um, artik 35 yasima geldim bazi seyleri kabul etmemiz lazim' bu haberi gercekten duyan ve bana kaynak verebilecek biri var mi? carlos gibi birinden boyle bi lafi hic beklemezdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 söylemiş sanırım bende duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar