DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Nasil olurda konusu açılmamış. Şaşırdım. Kanal 1'in 21 bölümlük dizisi. Tatli Hayattan sonra yapilan en iyi türk komedi dizisidir heralde. Yeni Bölümleri Fox TV de başlayacakmiş. Hafta içi hergün 16:30'da Kanal 1 tekrarini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3-5 kere denk geldim, izledim. Gerçekten güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 böyle güzel diziler bizim halkımıza hitap edemiyor bi türlü.3-4 sağlam komedi dizisinden bir tanesi yalanci romantik. hakan yılmazı ztn beğenirim.hem avrupa yakasında hemde burda gerçekten başarılı.ayrıca ebru(soyadını biliyosunuz) da gerçekten başarılı.o kadında sevdiğim oyunclardandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Denk geldim mi bakıyorum güzel dizi gerçekten. Bu kanal 1'e ne oldu yaw tüm dizi programlarını kaptırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oo fox a mı geçti ya? bende diyorum niye bitti dizi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 said: Yalancı Romantik artık yeni bölümleri ile FOX ekranlarında olacak. Kanal 1 televizyonunun dizileri durdurma kararı almasıyla birlikte Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 güzel oldu haber verdiğin sağolasın :D 1-2 bölüm izlemedim galiba bulayım onları da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bir kaç kez izledim esprileri çok zorlama gibi geldi bana. Yalçın Menteş'in rolünü sevmedim. Başroldeki kadının rolünüde hiç sevmiyorum ezelden. Hakan'dı sanırım ismi Ayrılsak da Beraberiz'den beri izlerim severim onu. Umarım Fox'a geçince eski havasını kaybetmez de severek izleyenler izlemeye devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Pallando said: Bir kaç kez izledim esprileri çok zorlama gibi geldi bana. Yalçın Menteş'in rolünü sevmedim. Başroldeki kadının rolünüde hiç sevmiyorum ezelden. Hakan'dı sanırım ismi Ayrılsak da Beraberiz'den beri izlerim severim onu. Umarım Fox'a geçince eski havasını kaybetmez de severek izleyenler izlemeye devam eder. keşke herkes böyle eleştirse ve düşüncelerini paylaşsa :) genelde insanlar izlemedikleri tarzları olmayan şeyleri ''ıyy o dizi çok boktan yahu'' dedikleri için garipsedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yalçın menteşin rolü itici gerçekten,pek sevemedim onu,ilk bölümler ha şimdi beraber olsunlar diye kastırıolardı,sonra daha güzelleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar