janis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 WoW çıktı çıkalı hep Horde oynadık arkadaşımla birlikte. Baktık oyun sıkmaya başladı , malum başka alternatif mmo'da olmayınca Ally karakter açalım dedik yeni bir hava için. Shattered Halls serverinda 2 tane NE druid le başladık. Kimler var Patiden orda , bize sahip çıkacak :) 2 druids ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 benim eskiden shaman ordaydı. ama horde idi. oynasam bile yardım edemezdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hehe benimde bi horde shamanım var orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Shattered Halls çok kötü. Yol yakınken başka battleground'da bi yerde kasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kötü derken ? BG sıralarımı cok uzun oluyor ? Horde için evet ama Ally için farklı diye duymuştum (daha kısa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bu arada Auchindion (H) serverinda 1000 goldum var. Eğer Shattered Halls 'ta gold u olan varsa takas yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bg sıraları uzun. Arena olarakta fazla oyuncu yok. Bütün gece boyunca aynı takımla karşılaşabilirsiniz vs. Alliance/Horde dengesi yok. Pve progressi olarakta pek parlak değil. Zamanında iyi guildler hep başka realmlere transfer oldular. Popülasyon düşük olduğundan normal instancelara adam bulmakta zorlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 70 druidim var ally.oynamayali uzun zaman oldu.genel yorumlara baktigimda kesinlikle hak veriyorum.pvp acisindan dusunursek en kotusu, 1 av kazanmisligim yok.hadi onu gectim 600/0 reinforcement nedir dayi ?.birakin, silin, yok edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 serverda horde ally dengesi yok horde direk domine ediyor. serverin %99.9 u scryer bank in onunde durmak disinda bisey yapmiyor bg olarak cok buyuk rezillikleri var ttnet surekli dc yedirtiyor.(turklerin cogu ayni anda dc yiyor) progress desen adam akilli 4-5 guild var onlarinda abarti bi progress i yok allydan cox, contingent ve kid galahad iyi bildigim kadariyla. ve evet horde oynuyorum orda... belf priest yol yakinken geri donmeyinde ally gelsin server a tek kisi halaa yi aliyo falan saka gibi ally dengesi ama mesela cox ta bi warrior var nelf, elemental da primal farmliyodum adam t6 larla kasiyodu beni gordu yanima geldi full venge giyindi(s4 yoktu o zaman) sonra dondu gitti. boyle adamlarda var iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Karakterleri 70 yapıcaz , baktık olcak gibi değil kaçarız bizde başka server'a. Hani belki düzelirde . Auchindion 'da çok rezil durumdaydı 1 sene önce ama şuan gayet iyi oldu.(open migrate açıldıktan sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar