rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ce sini almam nedeni ile satiyorum. kod aktive edilmistir. bagli bulundugu email hesabi ile birlikte veriyorum. satis fiyati 49 lira idi. iki gun kullanildigi icin 45 liraya satarim. odemeli kargo ile kutusunu filanda gonderirim veya istanbul ici musait bir zamanda elden veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 4 lira fark için kimse kullanılmış, aktive edilmiş oyun almaz. Alanın da kafasında sorun vardır. Başkasının satışını baltalamayı hiç sevmem ama, bu kadar mantıksız bir fiyat ilk defa görüyorum. Yani akıl var mantık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 himm tamam sana 49 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 walla bencede kimse 4 lira için aktive edilmiş account almaz. 20 liradan satsan anlicamda 45 fazla bence onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 20 lira da bokunu çıkarmak oluyor da biraz, songoku'ya katılıyorum ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi 20 lira lafın gelişi ama 45 biraz saçma olmuş bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kargo parası ile orjinalinden pahalıya geliyor. Biraz değil, epey saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar