di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Selam, Vindoz'cular icin spoiler Vindoz'cular bayram etcek simdi de hic firsat vermeden ilk olarak bunu aciklayalim. Olay tamamen uretici denyolugundan kaynakli =) Buna ragmen windows altinda yaratilamayacak cozumler linux altinda hayli hayli mevcut fakat henuz isime yarayani bulabilmis degilim. Huawei E800 marka ve model express connect kartim var ve kernel surumum de karti taniyacak kadar guncel ama bir turlu kullanamiyorum karti. ttyUSB{0..2} mevcut olmasina ragmen No such file or directory diye hata aliyorum. Haliyle hic bir yazilima arkadas bu zik modemdir,umtsdir diyemiyorum. Ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 windows yükle çözülür. hehe tutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 vindozcu ne ya linüskçü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 linuz olm linuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar