Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Pentium IV Toshiba Notebook alırmısınız? Ben Almanyadan getirtecem kendime bi tanede. Türkiyede 0 larının fiyatı 1800$ civarı.Yeni model ince, hafif. monitörü 14.1 inch. 256ram ikinci el olmasından dolayı fiyatı düşüyor baya 2003 te çıkmış.tam özellikleri bugün maille gelecekti gelmedi gelince resmiyle beraber yazarım. türkiyede ikinci elini sordum bi kaç yere pIII 750Mhz Toshiba alete 650$ dedi.Almanyadan ben 570$ a getirtiyorum. Görüşleriniz nedir?[signature][hline]i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 22 Nisan 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya notebook ve laptopın farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 farkı yok aynı şey.[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 seksen dolar içün değmez sanki zahmete..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 p3 750 = 650 dolar p4 'ü 730 dolara getiriyor arkadaş... sadece fiyat farkı diil seviye farkı da var[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 peki ne biliyim ikinci el notebook sorun olmaz dimi bunda hdde bad sektör ne bilim fabrika hatası falan yani ufak tefek ekranı çziildi yok bataryası 10 dk az tutuyo vea bu biraz yavaş çalışıyo dertlerini geçmek lazım notebooktur çıkar öle şeyler ama bn de merak ettim şöle model fln yazarsan çook sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar