Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nacizane Warhammer hayal kırıklığım.

Antinanco

Öne çıkan mesajlar

wow arena olayını beceremeyip bok atanların oyunu olmuş WAR resmen; yetemiyosanız da bir mmo nun e-sport olabileceğini kanıtlayan tek öğeye saldırmayın bari. class dengesidir x'tir y'dir bunlar casual adamın derdi olur ancak; oynamak istediği class ın her bracket ta şansı olmasını ister falan (tam böyle "ben şu renk desteyle oynarım" diyen magic oyuncuları gibi) ama o işler öyle yürümüyor malesef. her competitive oyunda olduğu gibi arena da da belli bir metagame var; ona göre değişim gösterir dengeler.
Sosyal ağlarda paylaş

warhammer a şans vermek gerekir,

blizzard oyun piyasasının en iyi ve en büyük şirketi.
oyun konusunda otorite.

fakat tek başlılık ve rekabetsizlik oyun sektörünü çıkmaza sokuyor.kaldıki warhammer iyi bir oyun. ama grafikler daha iyi olabilirdi. 2008 model bir oyunun karakter modellemesi daha iyi olmalıydı.

düzelteceklerdir ihtimalle yakında.
Sosyal ağlarda paylaş

Animasyonlar saçmalamasa grafiklerden yana sıkıntım yok benim.

Onun dışında bence daoc daki gibi mini dingler eklenmeli oyuna, 5 barda bir ufak bir level yani. Tacticleri o ara levellara koysunlar mesela.
Çünkü level sayısı nispeten az olduğu için ve skillerde ranking olmadığı için level atlamak yeterince motivasyon sağlamıyor. Bu da leveling i sıkıcı yapan tek etken bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi oyunu dieriyle karsilastirmak niyedir bu 2.gun daha ya bi oyna 1 2 ay bekle cokmu zor...wowu blizzard yapti nie tartisalimki dimi woda ciktiginde hicbi sorun yoktu tum classlar dengeliydi ondan her pacthde baska bi class oyunda ben gralim die geziodu yoka cnm blizzard ole sey yaparmi god onlar dimi ? arenada pwp bunun yanina gelemez dimi tikliosun bi yere pwp alanina gisdiosun kesip cikiosun zorlama pwp ama olurmu hic olurmu blizzard yapmis pwp o manaya gelir ben ne bilcemki war kotu zaten kim yapmiski nese lol iyi guldum....
Sosyal ağlarda paylaş

iste paradox yaratmak istedim ne guzel dimi ....ne diyimki adam wowu seviom diyip inatla bunu soluo eee myhic gel b@b nolurmu dio onu anlaamdim wowun arenasi iyi die nie yirtinio milelt ki bence onlarda kompleks olusmus bu konuda bu daha cok komik.....blizzardin adiyla cumlelerime son veriyorum(artik degerli bi yazi oldu )
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...