eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bak bunu bilmiodum... black orc olarak işe yarar... settings denmi açıoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hayır, karakter seçerken gözüken credits bölümünden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 wow katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Credits in neresinde yapıyoruz ya isimler çıkıyo bende :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 wow arena olayını beceremeyip bok atanların oyunu olmuş WAR resmen; yetemiyosanız da bir mmo nun e-sport olabileceğini kanıtlayan tek öğeye saldırmayın bari. class dengesidir x'tir y'dir bunlar casual adamın derdi olur ancak; oynamak istediği class ın her bracket ta şansı olmasını ister falan (tam böyle "ben şu renk desteyle oynarım" diyen magic oyuncuları gibi) ama o işler öyle yürümüyor malesef. her competitive oyunda olduğu gibi arena da da belli bir metagame var; ona göre değişim gösterir dengeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 war u çözemeyenler forumu basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu yok arena beceremiyenler, yok RVR den anlamıyanlar, şeklindeki konuşmalar üzümü ama yapmayın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ekmek öyle deme. millet 4 günde war'u çözebilecek yeteneklere sahip. aradaki farkı çok net görebilirler bu sürede. oyuncu kitlesini de daha girmeden başarıyla analiz etmişlerdir. bence onlar haklı ve biz war'u bırakalım.. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oyun bu ya ahah memleket meselesi yapmış bazıları. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 iyi de world of warcraft oyun, world of arena degil ki, o zaman ayirsinlar arenayi wowdan, ayri bi release yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yok mu zaten öyle bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ehe, kimlerle MMO tartışıyorsunuz ya, yormayın kendinizi. Bkz; Dralnu said: class dengesidir x'tir y'dir bunlar casual adamın derdi olur ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aaa harbi lan gidek biz... sıra olmasa heç girip yazmam buraya bişi... şu an tek sorun sıra, ki arada sıradaq burninglegionda da denk geldim bu sıra olayına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Dralnuya laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 heh çok bilmiş tavrı yokmu adamı öldürüyor, kimse hiç birşeyi anasını karnında öğrenmiyor !! sen ne mezunusun merak ettim Ekmek said: war u çözemeyenler forumu basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 İroni üzerine yüksek lisans yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bol şans o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sarcasm101 dersini ben veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 warhammer a şans vermek gerekir, blizzard oyun piyasasının en iyi ve en büyük şirketi. oyun konusunda otorite. fakat tek başlılık ve rekabetsizlik oyun sektörünü çıkmaza sokuyor.kaldıki warhammer iyi bir oyun. ama grafikler daha iyi olabilirdi. 2008 model bir oyunun karakter modellemesi daha iyi olmalıydı. düzelteceklerdir ihtimalle yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 karakter modellemeleri değişmez bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Animasyonlar saçmalamasa grafiklerden yana sıkıntım yok benim. Onun dışında bence daoc daki gibi mini dingler eklenmeli oyuna, 5 barda bir ufak bir level yani. Tacticleri o ara levellara koysunlar mesela. Çünkü level sayısı nispeten az olduğu için ve skillerde ranking olmadığı için level atlamak yeterince motivasyon sağlamıyor. Bu da leveling i sıkıcı yapan tek etken bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bi oyunu dieriyle karsilastirmak niyedir bu 2.gun daha ya bi oyna 1 2 ay bekle cokmu zor...wowu blizzard yapti nie tartisalimki dimi woda ciktiginde hicbi sorun yoktu tum classlar dengeliydi ondan her pacthde baska bi class oyunda ben gralim die geziodu yoka cnm blizzard ole sey yaparmi god onlar dimi ? arenada pwp bunun yanina gelemez dimi tikliosun bi yere pwp alanina gisdiosun kesip cikiosun zorlama pwp ama olurmu hic olurmu blizzard yapmis pwp o manaya gelir ben ne bilcemki war kotu zaten kim yapmiski nese lol iyi guldum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tanrım hayatımda gorduğum en boş mesajdı sanırım. ama benı asıl şaşırtan bu boşluk icersinde bile, kendisisyle celişebilmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 iste paradox yaratmak istedim ne guzel dimi ....ne diyimki adam wowu seviom diyip inatla bunu soluo eee myhic gel b@b nolurmu dio onu anlaamdim wowun arenasi iyi die nie yirtinio milelt ki bence onlarda kompleks olusmus bu konuda bu daha cok komik.....blizzardin adiyla cumlelerime son veriyorum(artik degerli bi yazi oldu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar