Forme Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Wotlk çıktığında çok az insan war ve aoc oynuyor olarak kalıcak buna adım gibi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 1.5 milyon preorder satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Forme said: Wotlk çıktığında çok az insan war ve aoc oynuyor olarak kalıcak buna adım gibi eminim Bu kadar derin bir tartışmaya, ultra sığ bir mesaj ancak böyle olabilirdi tebrikler, kutluyorum. :D Edit: Veya "Bence Wotlk, WAR'u döver" de diyebilirdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Oynadigi oyunu ciddiye alarak oynayan `gaming yeteneklerine` sahip olan adam her oyunda basarili olur. Taninan bir oyuncu ya da taninan bir grubun uyesi olur. UO WAR WoW Dota ot bok... Isimler cok da onemli degil. Acikcasi ben WoW'da yetemedigi icin sansini WAR'da deneyen arkadaslara tam tersine oyuna buyuk guildlerin/gamerlarin henuz cok ilgi gostermemesini dilemelerini oneriyorum. Hebele oyununu beklemeye baslayacaklar bu sefer `WAR'in tahtini alacak bu oyun!` diye. Eger WAR, WoW'un su an sunduklarini sunar buyuk guildleri cekerse, yine ayni adamlar, ayni gruplar basi cekecek... gözünüzü seveyim MMORPG oynayıp da Real time strategy gosusu triplerine girmeyin. MMORPG sadece vakit ister, en odun adam bile gear up yapıp hatrı sayılır bi guilde girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya konuyu spamlemek istemiyorumda, taninan bir guild nasi oluyo, benim level 70 karakterim vardi, yani bayagi zaman harcadim oyunda, ama hic bi guildi spesifik olarak bilmedim wow hayatim boyunca.. aa bu guildin oyunculari bi vurusta 7 kisiy aliyomus falan gibi.. nerede taniniyo bu guildler merak ediyorum, wow'un bilmedigim bir gazetesi tv si falan mi var? nasi oluyo taninmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Taninan guildler iste SK-Gaming[Curse], Mouzsports[Nihilum], Method, Last Resort, dagilmadan once Forte vb guildler Nedanko. Eu icin tabii ki. Arkadasin ornek olarak verdigi guild Dunya'da ilk 100'de degil zaten. Tam olarak bahsettigim seyi anlamamasi dogal. Diger yandan zaman onemli bir faktor lakin futbolcular da deliler gibi antrenman yapiyor. Yuzuculer de oyle. Einstein yillarini bilime adamis. Kisaca hayat bu. Zaman ayirmak, antrenman yapmak. Kendini X konusunda gelistirmenin yolu budur. Cikip da `zaman harcayan herkes r1 olur arenada` demekle `ben de o kadar top oynasam Ronaldinho kadar oynardim` demek arasinda fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 "En işsiz güçsüz adamlar" sıralaması var nedanko, bir bossu eklendiği gün öldürmeye uğraşıyorlar mesela, ya da dünyada ilk kez falan. Raid etmedikleri zamanlarda iş, okul, uyku vs. ile uğraşmak yerine consumable farmlıyıp taktik okuyorlar, bu da onları bizden pro yapıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bulunduğu serverda tanınmaktan bahsediyordur muhtemelen. yada mesela türk guildlerinin birbirinden haberdar olmasından ve takip etmesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kasparov'u senden daha `pro` satrancci yapan sey ne sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Diger yandan zaman onemli bir faktor lakin futbolcular da deliler gibi antrenman yapiyor. Yuzuculer de oyle. Einstein yillarini bilime adamis. Kisaca hayat bu. Zaman ayirmak, antrenman yapmak. Kendini X konusunda gelistirmenin yolu budur. Bir dakika, meslek olarak mı icra etmek gerekiyor yani bir MMO'yu, ya da aynı kefeye mi koymalıyız? Bildiğimiz, oynadığımız oyunu yani. Ya da ne gibi bir değer katmalıyız dünyaya oyun oynarken, Einstein örneğiyle de bağdaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Blackice said: Forme said: Wotlk çıktığında çok az insan war ve aoc oynuyor olarak kalıcak buna adım gibi eminim Bu kadar derin bir tartışmaya, ultra sığ bir mesaj ancak böyle olabilirdi tebrikler, kutluyorum. :D Edit: Veya "Bence Wotlk, WAR'u döver" de diyebilirdin... derin görünen ama özeti bu olan bir tartışma olduğu için yazdım. derin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Satranc bir oyun degil mi? `Osurarak para kazanan adam profesyonel osurukcudur gozumde.` demisti biri Pati'de. Hatirlamiyorum simdi. Futbol ne sence? Oyun degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Özet değil, bir sonuç ama tamamen bağımsız bir sonuç yazmışsın, o da işine geldiği için ve başka argüman geliştiremediğin için olmuş. Blackice'ın anlatmak istediği bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look dediğim şeyi çeldirme. gaming yapana saygım var ama gaming dediğin şey MMORPG değil, ayrıca SK wow ile tanınmış bi topluluk değildir, SK wowdan önce asıl ses getirdiği yer wc3 idi. neyse çok uzatmıcam, rts, fps türevi hız yetenek zeka reflex vs... gerektiren her katılanın EŞİT ŞARTLARDA oynadığı oyunlara "pro gaming" der saygı duyarım ama çoğunlukla itemların ezdiği ve sınıflar arasında "taş>makas>kağıt" dengesine bağlı MMORPG türevleri için hiç gosu triplerine girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Peki esit itemlerle ve esit setuplarla oynandiginda bir takim digerini yendiginde ne faktoru giriyor devreye? Cok biliyorsunuz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Taninan guildler iste SK-Gaming[Curse], Mouzsports[Nihilum], Method, Last Resort, dagilmadan once Forte vb guildler Nedanko. Eu icin tabii ki. Arkadasin ornek olarak verdigi guild Dunya'da ilk 100'de degil zaten. Tam olarak bahsettigim seyi anlamamasi dogal. Diger yandan zaman onemli bir faktor lakin futbolcular da deliler gibi antrenman yapiyor. Yuzuculer de oyle. Einstein yillarini bilime adamis. Kisaca hayat bu. Zaman ayirmak, antrenman yapmak. Kendini X konusunda gelistirmenin yolu budur. Cikip da `zaman harcayan herkes r1 olur arenada` demekle `ben de o kadar top oynasam Ronaldinho kadar oynardim` demek arasinda fark yok. http://www.wowjutsu.com/eu/doomhammer/Eternal%20Gathering Realm Rank: 1 EU Rank: 72 World Rank: 134 halen neyi tartışıyoruz anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Baggio said: Özet değil, bir sonuç ama tamamen bağımsız bir sonuç yazmışsın, o da işine geldiği için ve başka argüman geliştiremediğin için olmuş. Blackice'ın anlatmak istediği bu sanırım. siz benim ilk yazdığımı okumadınızmı yoksa laf olsun diyemi konuşuyorsunuz? bütün argümanlarımı yazdım ben ilkinde fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 E Luxor ben de onu dedim iste. Dunya'da ilk 100'de bile degil diye. Mardox'a gelince : Zaten world first'e oynayan PVE guildlerinin `hepsinde` %100 item/consumable/class stogu var. Ama 1 tanesi 1. oluyor. Top rank arena yapan herkeste var o itemlerden, hele tournament realmde zaten gearini/setupini secip giriyorsun arenaya. Ama 1 takim 1. oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Satranc bir oyun degil mi? Futbol ne sence? Oyun degil mi? Ya ehe, daha neler artık. İlkokulda mıyız, yoksa cidden kendinizi (senin için değil illa da, #1 guildin GM'sine de söylediğimi farzet bunu) Kasparov veya atıyorum Ronaldinho ile bir mi tutuyorsunuz? Futbol bir oyun, Ronaldinho dediğin dişlek de yılda bilmemkaç milyon avro kazanıyor. Satranç bir oyun, ama Kasparov'un zekasını yenebilen adam bulamadıklarından iş programcılık yarışına dönüyor. WoW da bir oyun, ama zamanınızın çoğunu verdikten sonra mutluluktan başka şey geçmiyor elinize, üzerine de para veriyorsunuz. Elli bin tane çocuk 5 yaşından beri sabahtan akşama kadar futbol oynasa, kurslarına gitse, kaç tanesi dünya çapında bir yıldız olur? Ya 3 ya 5 heralde. Çünkü bu aynı zamanda yetenek meselesi. Peki bu elli bin kişiye bu "hardcore pro" adamların elindeki imkan ve zaman bolluğunu verseniz, paso bu oyunu oynayacaksın gerisini biz hallederiz deseniz kaç tanesi "hardcore süper başarılı procan" PvE'ci olur? Herhalde 5k-10k. Birşeyden para kazanıyorsan, dünyaya bişey veriyorsan bu bir amaçtır veya meslektir. Para verip, zaman verip, ala ala zevk alıyorsan ve bu oyun 5 sene sonra karakterlerinizle birlikte kaldırılıp atılacaksa, bu hobidir. Şimdi siz bu ikisini aynı kefeye koyduysanız daha tartışacak birşey yok, gerçekten dünya görüşünüzün monitörün dışına çıkması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Forme said: derin görünen ama özeti bu olan bir tartışma olduğu için yazdım. derin arkadaşım. Özetleri belirleme yetkilisi sensin sanırım. Bu haftanın maç özetlerini de alabilirmiyiz? Loto toto oynayalım da işe yara bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Peki esit itemlerle ve esit setuplarla oynandiginda bir takim digerini yendiginde ne faktoru giriyor devreye? Cok biliyorsunuz valla. E tamam da diğer bütün değişkenler sabitken tek kalan yetenek faktörünün öne çıkması bişey ifade etmez ki? Tabiki ilk 100 takım arasında oynuyosan yetenek önemlidir de bizim ilgilendiğimiz oyunun %1 lik bölümü değil bunu anlatamıyorum. Ben kıçımı yırttığım halde karşıdakinde pvp gearı bende pve gearı olduğu için default olarak o kazanıyor rahatsızlığımız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look, bu dediğin şey sadece özel turnuvalarda oluyor. sadece böyle turnuvaları var diye; ui, addon, gear , class farklılıkları olan bir oyunu gerçekten "yetenek" isteyen oyunlarla bir tutma. evet çok şey biliyorum, çünkü hem rts, fps çok iyi oynayan ve mmorpg'leri çok iyi oynayan pek çok insan biliyorum, şöyle bi oyunları at gözlüklerini çıkarıp inceleyince daha mmorpg'lerin "satranç"la karşılaştırılmak için çok gerideler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: Peki esit itemlerle ve esit setuplarla oynandiginda bir takim digerini yendiginde ne faktoru giriyor devreye? Cok biliyorsunuz valla. Bu dediğin wow un yüzde kaçını oluşturuyor? %1 varmıdır? Bizim karşı olduğumuz sizin yaptığınız olay değil... olayın geneli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ekmek said: Ben kıçımı yırttığım halde karşıdakinde pvp gearı bende pve gearı olduğu için default olarak o kazanıyor rahatsızlığımız o.Ee abi sen de, PvP gearı da kasacaksın. Yetmeyecek 3 ayda bir tekrar kasacaksın. Yok öyle armut piş ağzıma düş eğlence, çoluk çocuk oyunu onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 look said: E Luxor ben de onu dedim iste. Dunya'da ilk 100'de bile degil diye. Mardox'a gelince : Zaten world first'e oynayan PVE guildlerinin `hepsinde` %100 item/consumable/class stogu var. Ama 1 tanesi 1. oluyor. Top rank arena yapan herkeste var o itemlerden, hele tournament realmde zaten gearini/setupini secip giriyorsun arenaya. Ama 1 takim 1. oluyor. şöyle söyleyeyim milyonlarca user var, bir guildde sadece 3-5 kişinin bir süre away olması bile sıralamayı değiştiriyor. sonuçta 100. guild ile 130. guild arasında çok bir fark yok sen de biliyorsun. burda izah etmek istediğim oyun, classım ve end game hakkında yeterince donanımım var. bu açıklamayıda cevap osun diye yazıyorum. yoksa hiçbir zaman sen ne kestin, ben ne dropladım, kim daha uzağı işiyor muhabbeti yapmışlığım yoktur. her zaman daha büyük bir balık vardır denizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar