Lexius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 damlaların sisler arasından fısıldayan seslerini duyuyorum senin adın kulaklarımda her dakika lirik bir şarkı gibi yavaş yavaş akan zamanda senle olan dakikalarda hayat duruyor ve sen bana bakıyorsun tatlı gözlerle çisil çisil bir yağmurun altında yemyeşil bir bahçede açan bir gülün kırmızılığından ilham alan dudaklarından çıkan bir kaç sevgi sözcüğünün mahçupluğundan utanıyorum kızarıyor yüzüm bir lalenin yapraklarında akan güneş gibi rüzgarın saçlarındaki ahenkle tangosunda her esen yelin getirdiği yeni bir solukta dans ediyorum seninle , kollarımdasın sımsıkı sarıl bana sakın bırakma her dakika ^^ çisil çisil yağan yağmur sevdalılarına gelsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Çisil Çisil yağmuru sevmeyen ölsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 O değilde forumu çisil yağmuru aldı , götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar