Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order Guild Oluşumu | Server Belli Değil

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Karak Eight Peaks 'e oynayan ve ikinci bir guild olarak katılmak isteyen arkadaşlar varsa hemen bir guild kuralım. İsim önemli değil kura çekeriz gerekirse benim önerim Bordo Bereliler

eğer katılmak isterseniz listeye ekleye ekleye ineriz aşağıya.

Karak Eight Peaks serverda 23 veya 24 level marauderim, katılmak isteyenler için level sorunu yok resmi sitemiz ve forumumuz da yok paticik forumlarında devam edicez :)

GÜNCEL LİSTE:

- Killerlord
- Alcolique
Sosyal ağlarda paylaş

choas'un eciş bücüş yaratıklarıyla, elflerin ibiş tipleriyle kaveşeleriyle, orcların aptal mahluklarıyla bordo bereli olmaz,

olucaksa order olsun, delikanlılığın pir noktası cucelerden olur bordo bereli dediğin, engineer olup kafasına sıkarız eşkiya orcların.
Sosyal ağlarda paylaş

ebolamaxi said:
Invadoria guıldınden de cok arkadasın gelcegını dusunuyorum benım konustugum bırkac kısı sıkayetcıydı ama Order Veya Dest muhım olan bırlık olmak...

Saygı ve sevgı cercevesi ıcınde tabi.

yav işiniz gücünüz yok mu inva aşagı inva yukarı. oyununuzuda adam gibi insanların sinir katsayılarını yukselmeden agız tadıyla oynayın oynatın.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun tartışma çıkacağını sanmıyorum ve arkadaşlarıma yeni guildinde başarılar dilerim umarım güzel bir yapılanma içine girerler. Invadoria içinde olup da vente girmek istemeyip guilddan çıkmak isteyen de olursa biliyordur herhalde devo varken bana düşmez ama yolu açık olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:
her hangi bir guilde kalma mecburiyeti var mı ? ben size o tarz laflar yazdım mı nedir bu TEK olma endişesi ? şuan en iyi yabancı guildeyim eğer olursa 2. bir türk guild olması için çabalıyoruz burada...

adamlar olgunca " bir şey mi oldu ki ayrıldınız?" artı "başarılar dileriz" demiş yukarı da ki postlara bakarsan..

bilmem, bilemem, tanımam, görmedim ama gerçekten yarası olan gocunuyo şu an gibi gözüküyo..
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:
her hangi bir guilde kalma mecburiyeti var mı ? ben size o tarz laflar yazdım mı nedir bu TEK olma endişesi ? şuan en iyi yabancı guildeyim eğer olursa 2. bir türk guild olması için çabalıyoruz burada...

En iyi yabancı guilddesin ha?Güldüm sadece.Ventsiz bir guilddir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo keep alırken giriyorum
Rdoann said:
KillerLord said:

En iyi yabancı guilddesin ha?Güldüm sadece.Ventsiz bir guilddir umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bu konuyu sizin guild üyeleri gelip şişirsin diye açmadık ki sizede bir söz söylemedik gelen gelir gelmeyen gelmez gelen olursa kurarız olmadı kurmayız olay çıkartan taştışma yapan ben değilim ki
Fyrwenn said:
KillerLord said:

adamlar olgunca " bir şey mi oldu ki ayrıldınız?" artı "başarılar dileriz" demiş yukarı da ki postlara bakarsan..

bilmem, bilemem, tanımam, görmedim ama gerçekten yarası olan gocunuyo şu an gibi gözüküyo..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...