KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Karak Eight Peaks 'e oynayan ve ikinci bir guild olarak katılmak isteyen arkadaşlar varsa hemen bir guild kuralım. İsim önemli değil kura çekeriz gerekirse benim önerim Bordo Bereliler eğer katılmak isterseniz listeye ekleye ekleye ineriz aşağıya. Karak Eight Peaks serverda 23 veya 24 level marauderim, katılmak isteyenler için level sorunu yok resmi sitemiz ve forumumuz da yok paticik forumlarında devam edicez :) GÜNCEL LİSTE: - Killerlord - Alcolique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben varım KillerLord...Bu arada ismin Cemil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 choas'un eciş bücüş yaratıklarıyla, elflerin ibiş tipleriyle kaveşeleriyle, orcların aptal mahluklarıyla bordo bereli olmaz, olucaksa order olsun, delikanlılığın pir noktası cucelerden olur bordo bereli dediğin, engineer olup kafasına sıkarız eşkiya orcların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bızım orclardan olsa olsa PIkacU olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hehe order sorun değilde 23-24 level charı ve 90 gold'u bırakmak zor geliyor eğer descturuction olurum diyorsan isim buluruz :) black orc varsa 20+ set itemlerim var black orc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben de katılırım ama bu aralar oynayamıyorum netim çok kötü, düzelince inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 İsım fln kolay ya yeterki bırlık olsun bırıne torpil yapıp dıgerının hakkı yenmesın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 katılacak arkadaşlar oyun içi isimlerini yazarlarsa listeyi güncelleye güncelleye devam ettiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 '' Alcolique '' benim ısmımıde eklersen sevınırım. Sımdılık ayrılıyorum forumdan sabah gorusmek uzere ıyı geceler dılerım... Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 cuceye katılıyorum order olun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Invadoria guıldınden de cok arkadasın gelcegını dusunuyorum benım konustugum bırkac kısı sıkayetcıydı ama Order Veya Dest muhım olan bırlık olmak... Saygı ve sevgı cercevesi ıcınde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Invadoria dan memnun olmayan arkadaşların poposu kaşınıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 twice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ebolamaxi said: Invadoria guıldınden de cok arkadasın gelcegını dusunuyorum benım konustugum bırkac kısı sıkayetcıydı ama Order Veya Dest muhım olan bırlık olmak... Saygı ve sevgı cercevesi ıcınde tabi. yav işiniz gücünüz yok mu inva aşagı inva yukarı. oyununuzuda adam gibi insanların sinir katsayılarını yukselmeden agız tadıyla oynayın oynatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kaşınan bir kişi vardı çıktı sanırım, gayet iyiyiz, seviyeliyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 iyide neden guild kurma isteğimiz zorunuza gitti ? yarası olan gocunur yazılanlardan kimin terbiyeli kimin seviyeli olup olmadığı belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ....ve işte geliyor uzun bir tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 uzun tartışma çıkacağını sanmıyorum ve arkadaşlarıma yeni guildinde başarılar dilerim umarım güzel bir yapılanma içine girerler. Invadoria içinde olup da vente girmek istemeyip guilddan çıkmak isteyen de olursa biliyordur herhalde devo varken bana düşmez ama yolu açık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Hayda 2 gün yoktum, ne oldu Invadoria'da da böle yeni guild kurma ihtiyacı duydunuz. Mutlu mesut takılıodunuz 2 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 her hangi bir guilde kalma mecburiyeti var mı ? ben size o tarz laflar yazdım mı nedir bu TEK olma endişesi ? şuan en iyi yabancı guildeyim eğer olursa 2. bir türk guild olması için çabalıyoruz burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 KillerLord said: her hangi bir guilde kalma mecburiyeti var mı ? ben size o tarz laflar yazdım mı nedir bu TEK olma endişesi ? şuan en iyi yabancı guildeyim eğer olursa 2. bir türk guild olması için çabalıyoruz burada... adamlar olgunca " bir şey mi oldu ki ayrıldınız?" artı "başarılar dileriz" demiş yukarı da ki postlara bakarsan.. bilmem, bilemem, tanımam, görmedim ama gerçekten yarası olan gocunuyo şu an gibi gözüküyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 KillerLord said: her hangi bir guilde kalma mecburiyeti var mı ? ben size o tarz laflar yazdım mı nedir bu TEK olma endişesi ? şuan en iyi yabancı guildeyim eğer olursa 2. bir türk guild olması için çabalıyoruz burada... En iyi yabancı guilddesin ha?Güldüm sadece.Ventsiz bir guilddir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yoo keep alırken giriyorum Rdoann said: KillerLord said: her hangi bir guilde kalma mecburiyeti var mı ? ben size o tarz laflar yazdım mı nedir bu TEK olma endişesi ? şuan en iyi yabancı guildeyim eğer olursa 2. bir türk guild olması için çabalıyoruz burada... En iyi yabancı guilddesin ha?Güldüm sadece.Ventsiz bir guilddir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 iyide bu konuyu sizin guild üyeleri gelip şişirsin diye açmadık ki sizede bir söz söylemedik gelen gelir gelmeyen gelmez gelen olursa kurarız olmadı kurmayız olay çıkartan taştışma yapan ben değilim ki Fyrwenn said: KillerLord said: her hangi bir guilde kalma mecburiyeti var mı ? ben size o tarz laflar yazdım mı nedir bu TEK olma endişesi ? şuan en iyi yabancı guildeyim eğer olursa 2. bir türk guild olması için çabalıyoruz burada... adamlar olgunca " bir şey mi oldu ki ayrıldınız?" artı "başarılar dileriz" demiş yukarı da ki postlara bakarsan.. bilmem, bilemem, tanımam, görmedim ama gerçekten yarası olan gocunuyo şu an gibi gözüküyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 e tamam başarılar size o zaman.. uzatmaya gerek bu konuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar