Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Son zamanlarda arabada giderken rastgeldim bu zat-ı muhtereme ve cok dinlendirici cok güzel bir müzik yapıyor. Benim esas problemimse hiç bir yerde parçalarını bulamıyorum acaba yardım edebilecek bir arkadaş var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 google ye rapidshare.com mehmet güreli yazıyorsun sonra ordaki linkere bakıyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eywallah toorgledan arattım ama bi de bunu deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 youtube da bulursun kesin, sonra da youtube to mp3 yapan siteleri kullanır indirirsin çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yok lama saolsun verdiği taktikle albumlerin hepsini indirdim ne var yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ömer Hayyam'ın şiirinden uyarlama bir şarkısı var, "Kimse Bilmez" adı. Severek dinliyorum :) Bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende Gül rengi şarap içilmez mi böyle günde? Seher yeli eser yırtat eteğini gülün, Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün. Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye? Kimse bilmez,kimse bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar