Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Win2000 de Web Server kurdum fakat normal siteyi kabul ediyor. Forumlara girmeyi deneyince 403 (Yasak) Uyarısı alıyorum. Birisi bana yardımcı olabilirmi acaba?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 forum galiba php yada asp dir bunları yukledinbmi ?[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 karakansa katılıyorum kurdunmu dediklerini adamın?
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eğer kurmadıysan bi yerlerden sanırım downloads.com da var phptriadsetup2-11.exe dosyasını indirip kur.apache cart curt..tam detaylı bilmiyorum ama kurcalaya kurcalaya yaparsın heralde.[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Php forumu web root a attım. Ama php veya asp destekli olduğunu diyorsanız onu bilmiyorum. Çünkü Web Server kurmaktan pek anlamam. Tam olarak nereden yapabileceğimi söylerseniz sevinirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Php ise yuklemen gereknler : - php - apache - mysql Asp ise yuklemen gerekenler : - winmdows cd sin icinde birsey warı tam hhatırlamıorum kurcalarsan bulursun.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Onemlı olan forumun ne phpbb kullan kullancaksan. Bunun icinde php yuklemn gerekir siteler : www.php.com www.mysql.com www.apache.com[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Karakans nereden bulabileceğimi söyleyebilirmisin? Bu Admetos'un Online Account Sistemi üzerine yapmaya çalışıyorum da. Tutturdu illa online sistem diye :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Account sistemı ne asp mi php mi cgi mi hebele mi ?[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Pardon unutmuşum. Php forum kullanıcam. Forumları hallettikten sonra acc sistemini halledicez.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 24 Nisan 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya online accountta buglar olabiliyor owner accountunu kaybedebilirsin en iisi sen elinle açmaya devam et şu accountları başın ağrıcağına kolun parmakların yorulsun
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Kerhuzad, 24 Nisan 2004 12:48 tarihinde demiş ki: ya online accountta buglar olabiliyor owner accountunu kaybedebilirsin en iisi sen elinle açmaya devam et şu accountları başın ağrıcağına kolun parmakların yorulsun forum admin accountunuda kaybedebilir forumuda acma o zaman yannıs duunuyorsun bence.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yav kardeş hepiniz birlikmi oldunuz forum la alaksı yok forumnlarda ^ bu harf yokmu spherde bu harf olmadığı için bug yapıyolar aşağıdaki takip etmeyip da yazı yazdığın konuda bundna bahsediyorduk ala ala
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hayır online acc sistemini tanıdığım birisi yazıcak. Benim istediğim online acc sistemi olmadan da forumlara giriş yapamıyorum :) 403 yasak hatası verip duruyor. Bunu nasıl giderebilirim diye sormuştum.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 :P sen bi aç online account sistemini hemen bug yapmayı denicem hade bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :P
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 o da phph ile gidewrilir cok basit bi codla ^ bu harfi koyarsa iptsal etsin islemi bu kadar zormu ?[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Asp fln desteklemiyosa "desteklemiyor fln" yazar. 403 yasak hatası bildiğim kadarıyla ki banada olmuştu bir free hosta bak mesela www.ardhath.com'ya adres, ilk dizine değilde forumu mesela /forum/ardhath diye kurdun.Forum'u açmak için www.ardhath.com/forum/ardhath yazmalısın wğer www.ardhath.com/forum yazarsan açmaz ve yasak hatası verir. Bu yüzden 403 veriyor ama sorunu gideremediysen bilmiyorum başka yüzden de veriyor mu.[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bi forumları açmanın yolunu bulsam. O sistemde bug bulanı ihya ederim. :D Ama şu karakans ın dediği şeyleri bi yapabilsem yardım etse de.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Yardım edebilecek kimse yokmu Web Server hakkında.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ne alakasi var web serverin bu bolumle? Internet'e mi atsam, Yazilim'a mi diye dusunuyorum da, Internet'e atasim geldi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar