Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win2000 Web Server Kurulumu Hakkında / Yardım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Win2000 de Web Server kurdum fakat normal siteyi kabul ediyor. Forumlara girmeyi deneyince 403 (Yasak) Uyarısı alıyorum. Birisi bana yardımcı olabilirmi acaba?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
eğer kurmadıysan bi yerlerden sanırım downloads.com da var phptriadsetup2-11.exe dosyasını indirip kur.apache cart curt..tam detaylı bilmiyorum ama kurcalaya kurcalaya yaparsın heralde.[signature][hline]Buff
Arqas Hedere Hödörösü
Mesaj tarihi:
Php forumu web root a attım. Ama php veya asp destekli olduğunu diyorsanız onu bilmiyorum. Çünkü Web Server kurmaktan pek anlamam. Tam olarak nereden yapabileceğimi söylerseniz sevinirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
Php ise yuklemen gereknler :

- php
- apache
- mysql

Asp ise yuklemen gerekenler :

- winmdows cd sin icinde birsey warı tam hhatırlamıorum kurcalarsan bulursun.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor...

Only Sphere Script
Mail : mailto:[email protected]

[SPEECH spk_player]
ON=Script Yardim
if (0 > 1)
weblink http://www.paticik.com/scripts
sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O=
endif
Mesaj tarihi:
Karakans nereden bulabileceğimi söyleyebilirmisin? Bu Admetos'un Online Account Sistemi üzerine yapmaya çalışıyorum da. Tutturdu illa online sistem diye :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
Pardon unutmuşum. Php forum kullanıcam. Forumları hallettikten sonra acc sistemini halledicez.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum

[Bu mesaj Arion tarafından 24 Nisan 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya online accountta buglar olabiliyor owner accountunu kaybedebilirsin en iisi sen elinle açmaya devam et şu accountları başın ağrıcağına kolun parmakların yorulsun
Mesaj tarihi:
said:
Kerhuzad, 24 Nisan 2004 12:48 tarihinde demiş ki:
ya online accountta buglar olabiliyor owner accountunu kaybedebilirsin en iisi sen elinle açmaya devam et şu accountları başın ağrıcağına kolun parmakların yorulsun

forum admin accountunuda kaybedebilir forumuda acma o zaman yannıs duunuyorsun bence.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor...

Only Sphere Script
Mail : mailto:[email protected]

[SPEECH spk_player]
ON=Script Yardim
if (0 > 1)
weblink http://www.paticik.com/scripts
sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O=
endif
Mesaj tarihi:
yav kardeş hepiniz birlikmi oldunuz forum la alaksı yok forumnlarda ^ bu harf yokmu spherde bu harf olmadığı için bug yapıyolar aşağıdaki takip etmeyip da yazı yazdığın konuda bundna bahsediyorduk ala ala
Mesaj tarihi:
Hayır online acc sistemini tanıdığım birisi yazıcak. Benim istediğim online acc sistemi olmadan da forumlara giriş yapamıyorum :) 403 yasak hatası verip duruyor. Bunu nasıl giderebilirim diye sormuştum.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
Asp fln desteklemiyosa "desteklemiyor fln" yazar.
403 yasak hatası bildiğim kadarıyla ki banada olmuştu bir free hosta bak mesela www.ardhath.com'ya adres, ilk dizine değilde forumu mesela /forum/ardhath diye kurdun.Forum'u açmak için www.ardhath.com/forum/ardhath yazmalısın wğer www.ardhath.com/forum yazarsan açmaz ve yasak hatası verir.
Bu yüzden 403 veriyor ama sorunu gideremediysen bilmiyorum başka yüzden de veriyor mu.[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta
MSN [email protected] ve e-posta
ICQ 162740813
Mesaj tarihi:
Bi forumları açmanın yolunu bulsam. O sistemde bug bulanı ihya ederim. :D Ama şu karakans ın dediği şeyleri bi yapabilsem yardım etse de.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
  • Yeni Oluştur...