Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Win2000 de Web Server kurdum fakat normal siteyi kabul ediyor. Forumlara girmeyi deneyince 403 (Yasak) Uyarısı alıyorum. Birisi bana yardımcı olabilirmi acaba?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 forum galiba php yada asp dir bunları yukledinbmi ?[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 karakansa katılıyorum kurdunmu dediklerini adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eğer kurmadıysan bi yerlerden sanırım downloads.com da var phptriadsetup2-11.exe dosyasını indirip kur.apache cart curt..tam detaylı bilmiyorum ama kurcalaya kurcalaya yaparsın heralde.[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Php forumu web root a attım. Ama php veya asp destekli olduğunu diyorsanız onu bilmiyorum. Çünkü Web Server kurmaktan pek anlamam. Tam olarak nereden yapabileceğimi söylerseniz sevinirim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Php ise yuklemen gereknler : - php - apache - mysql Asp ise yuklemen gerekenler : - winmdows cd sin icinde birsey warı tam hhatırlamıorum kurcalarsan bulursun.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Onemlı olan forumun ne phpbb kullan kullancaksan. Bunun icinde php yuklemn gerekir siteler : www.php.com www.mysql.com www.apache.com[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Karakans nereden bulabileceğimi söyleyebilirmisin? Bu Admetos'un Online Account Sistemi üzerine yapmaya çalışıyorum da. Tutturdu illa online sistem diye :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Account sistemı ne asp mi php mi cgi mi hebele mi ?[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Pardon unutmuşum. Php forum kullanıcam. Forumları hallettikten sonra acc sistemini halledicez.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 24 Nisan 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya online accountta buglar olabiliyor owner accountunu kaybedebilirsin en iisi sen elinle açmaya devam et şu accountları başın ağrıcağına kolun parmakların yorulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Kerhuzad, 24 Nisan 2004 12:48 tarihinde demiş ki: ya online accountta buglar olabiliyor owner accountunu kaybedebilirsin en iisi sen elinle açmaya devam et şu accountları başın ağrıcağına kolun parmakların yorulsun forum admin accountunuda kaybedebilir forumuda acma o zaman yannıs duunuyorsun bence.[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yav kardeş hepiniz birlikmi oldunuz forum la alaksı yok forumnlarda ^ bu harf yokmu spherde bu harf olmadığı için bug yapıyolar aşağıdaki takip etmeyip da yazı yazdığın konuda bundna bahsediyorduk ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hayır online acc sistemini tanıdığım birisi yazıcak. Benim istediğim online acc sistemi olmadan da forumlara giriş yapamıyorum :) 403 yasak hatası verip duruyor. Bunu nasıl giderebilirim diye sormuştum.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 :P sen bi aç online account sistemini hemen bug yapmayı denicem hade bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 o da phph ile gidewrilir cok basit bi codla ^ bu harfi koyarsa iptsal etsin islemi bu kadar zormu ?[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Asp fln desteklemiyosa "desteklemiyor fln" yazar. 403 yasak hatası bildiğim kadarıyla ki banada olmuştu bir free hosta bak mesela www.ardhath.com'ya adres, ilk dizine değilde forumu mesela /forum/ardhath diye kurdun.Forum'u açmak için www.ardhath.com/forum/ardhath yazmalısın wğer www.ardhath.com/forum yazarsan açmaz ve yasak hatası verir. Bu yüzden 403 veriyor ama sorunu gideremediysen bilmiyorum başka yüzden de veriyor mu.[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bi forumları açmanın yolunu bulsam. O sistemde bug bulanı ihya ederim. :D Ama şu karakans ın dediği şeyleri bi yapabilsem yardım etse de.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Yardım edebilecek kimse yokmu Web Server hakkında.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ne alakasi var web serverin bu bolumle? Internet'e mi atsam, Yazilim'a mi diye dusunuyorum da, Internet'e atasim geldi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar