forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 http://img397.imageshack.us/img397/6568/nahhl3.jpg adam hırs yapmış, halbuki 1 senedir 10 şeritli otoban gibiydi, modem şifresi bile admin/admin birileri faturayı eline vermiş demek ki :) (ben deilim sömüren, arada bir salonda takılırken giriyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ahuaha iyiymis lan aslinda okumadan direk mesaj sallamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 iyiymiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 wpa2 26 haneli diilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sinyal gücü az zaten nasıl sömürmş millet benımda vardı bi sömürgem tuvalete giderdim bişe indirceksem ailem beni yalnış tanıdı yıllarca :/ ama olsun sayesinde çok şey indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 indir boşalt indir boşalt nereye varacak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tellos said: sinyal gücü az zaten nasıl sömürmş millet benımda vardı bi sömürgem tuvalete giderdim bişe indirceksem ailem beni yalnış tanıdı yıllarca :/ ama olsun sayesinde çok şey indirdimhahah:D bende zayıf sinyaldeyim saniyede 120 kb çekiom:Pfull film dizi müzik oyun ps2 vs bişilr indiriom ama galiba sınırsız internet yoksa adam beni bulup öldürmüştü:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yaw kotalılarında faturasının bir sınırı var o kadar telaş yapmayın maksimum 60 milyon falan gelebiliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hee iyi o zaman vingthor, bişi değilmiş. töbeallamya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 maksimum 100küsür geliyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 max kaç getirdiniz bu güne kadar bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben kendi internetime uğraştım uğraştım şifre koyamadım zaten çok sallamıyorum apartmanın yaş ortalaması 60+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Youtubeden rurouni kenshinin bütün bölümlerini izlemiştim sonra 40 45 fln geldi yanlış hatırlamıyorsam =) 2 3 sene öncesinin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sıkıyosa benimkine girin direk mac filtreli yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar