AnqeR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selamlar... Bu oyunu almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var... Ben hangi classı seçeceğimi bilmiyorum... istediğim classlar ya caster dps ya da melee dps (2h kullanırsa daha hora geçer)... ve bir yerde okuduğuma göre oyunda pve fazla yokmuş pvp yönelikmiş buda benim hoşuma gider... bu Age of Conan'daki gibi kale savaşları filan varmı? Yardımınız için şimdiden teşekkürler
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben demiştim. karakterleri anlatan yazılar ile mesleklerle ilgili şeyleri ayrı bir başlıkta düzgünce toplanıp sabitlenmesi gerek diye :P. Günde 3-4 tane bunlardan açılmaya başlanacak.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dwinz said: http://war.paticik.com oradaki bilgiler 4 ay öncesine ait. Nda dan önce olduğu için hiç bir bilgi yok. item ve meslekler Kişiler birşeyler üretebilecek mi? Evet. Aslında, bu Mythic'in devrimsel olarak nitelediği bir üretim sistemi olacak. Tüm üretim yetileri savaşı geniş ölçüde etkileyebilecek. Tüm ırklar birşeyler üretebilir mi? Evet.
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abow ben paso ordan okudum. tüm bilgim onlar oldu oyun hakkındaki. bende başka yerlere bakınayım bari.
Öne çıkan mesajlar