oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ne kadar bir günde? eğer fazla çekmek istersek içerden mi çekmek gerek? içerden dediğim bankaya gidip elden çekmek. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 içerden çekmek elden çekmek off 200 garantide. bankasına göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yapı kredide 600-1000 ytl arası bişeydi en son. daha fazlasını çekmek için bankaya girip sıra alman ve oradan işlem yapman gerek. ya da gece 12 den önce çekip sonra 12 den sonra tekrar çekmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 600 falan genelde. benimkinde öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 garantide nasıl 200 ya? 1k diil mi o limit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 iş bankası ya. 1000ytl imiş onda sanırım limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 internet subesinden ayarlıyabiliyorun garantide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 doğru 1 k ydı. neremden salladıysam bide benim bankamtikte bulunan paranın üstünde çekmeme izin veriyolar. ne iş acaba? patlamasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kredi dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ahaha güldüm baya valla bilmiyorum sınır kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 fede said: doğru 1 k ydı. neremden salladıysam bide benim bankamtikte bulunan paranın üstünde çekmeme izin veriyolar. ne iş acaba? patlamasın sonra elma fon diye bişey var garantide ben de geçen öğrendim. hesaptaki parayı elma fon diye bi zımbırtıya geçiriyo ama o para sanki hesabımızda yokmuş gibi görünüyo.ama çekebiliyosun yine de o parayı. gerçi emin değilim, biraz kurcalayım tahmin yürütünce böyle bi sonuca varmıştım geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yok kredi değil. para yatıracam da, 2k olunca adam aynı gun cekemeycek ondan köte gelmeyelim dedim. 2 ayrı hesaba havale yaparız artık olmadı. thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ptt rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 krediyse iyi bari. ben de araştırayım ya. repo mepo yapayım. mal gibi yatıyo para orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1000 hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar