Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 senin yuzunden ayrildik bi an girdin aklima o geceden sonra hicbisey eskisi gibi olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bir daha da asla olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Abi Eskişehir'de tek başınayken bile vakit geçirebileceğin bir çok yer var ki (bence). Benim gibi bir İstanbullu bile Eskişehir gibi bir yerde tek başına eğlenebilme kabiliyetini (1 gün bile olsa) gösterebildiyse kesinlikle vardır oralarda eğlenicek bişiler. Ya en olmadı git doktorlara o aptal heykelleri say, isim tak onlara, bi şekilde geçer zaman. Uzun sürede onlar hakkında rapor bile hazırlayabilirsin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sacını kestir, mis gibi dus al, seksi bi parfum sık ogrencilern -gizili amac güzel kızların- takıldıgı mekana dal. yeni bı kız yap kendine hem eski sevgiliyi unutmus olursun hem dee vakit gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok tıraşıkomik bir hikaye bence de saçını kestirsin, en azından bi enseyi aldırsın, hem para da vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dunno said: sacını kestir, mis gibi dus al, seksi bi parfum sık ogrencilern -gizili amac güzel kızların- takıldıgı mekana dal. yeni bı kız yap kendine hem eski sevgiliyi unutmus olursun hem dee vakit gecer. hiç seksi parfümüm olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sac kestirme ne alaka yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 belki adam olursun diye şeetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eskişehirin kızları güzel olur. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sacların gereginden fazla uzamıs gibi hissediyorum. seksi erkek parfumu icin bkz: pi diye bi parfummus adı. kızların % 98.4u yanından gecince arkasını donucek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 asdasd neyse bir fesatlıkta ben yapayım dedim ama vazgeçtim. sdfdsf dsf sf dsf ds ds df edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ferrero bence icinde kalmamalı o fesatlık. icini dökmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 pi iiymiş yaa, yuzde 98,4'u yanından geçince arkasını dönüyorsa, ben bile alırım o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ferreroyuda sevmiyorum yeri gelmisken soleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sdfksjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oğulcan seni de sevmiyomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 uzulme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ah be yaf sende kimseyi sefmion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 rafet el roman mısın asd. soru işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 adamlar sevimsiz ben napayim cok sevgidolu biriyim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 pi parfumu nası biliyo musunuz. insanlar kendilerini tutamayıp adını soruyolar parfumun. ben yaptim aynı kisiye baska bi ortamda parfumu 2 farklı kisi daha sordu. öyle güzel. sponsor gbi hissettim ama patideki genclerin mutlulugu icin her sey feda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kuşu sev böceği sev uçan kelebiği sev beni sev ferreroyu sev vatani sev devleti sev milleti sev kızı sev kız olmayanı sev döneni sev dönmeyeni sev döneri sev adanayı sev kuzuyu sev şişi sev şişeyi sev çizgiyi sev çizeni sev çizmeyeni sev güleni sev gülmeyeni sev ama 4s i sevme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dunno said: pi parfumu nası biliyo musunuz. insanlar kendilerini tutamayıp adını soruyolar parfumun. ben yaptim aynı kisiye baska bi ortamda parfumu 2 farklı kisi daha sordu. öyle güzel. sponsor gbi hissettim ama patideki genclerin mutlulugu icin her sey feda Pi Erkeği: Pi erkeği ileri görüşlüdür; düşünceleri sürekli bilinmeyenlerin peşinde dolanır durur.Onun ateşli bir o kadar da hassas bir yapısı vardır. İç dünyasında dengeli ve huzurludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 güzeldi ferrero=) tam bir pi erkegsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 uzaktan bile etkili lan. vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar