Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 accountumda alt char olarak bulunan,artık nerdeyse elimi bile sürmedigim blood elf female rogue'umu satmak istiyorum.level 70te sadece bi buçuk hafta filan oynadım.char account transfer yöntemiyle satılacaktır fiyat 100 ytldir.istanbul içi olması gerek tabi bi de. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=Aladrael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 100 ytl? Öeh. Full t6 charlar 300 ytl be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Todesengel said: 100 ytl? Öeh. Full t6 charlar 300 ytl be 60 ytl acc la 160 oluyor+20e aktarma 200 ytl ye geliyor oynanmamış chara bu para da biraz fazla bence alt char olarak tut sıkılırsan oynarsın arada farmer yap vs wotlk de roklar ii olcakmış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Todesengel said: 100 ytl? Öeh. Full t6 charlar 300 ytl be pazarlığa açığım,almak istiyosan vermek istediğin fiyatı belirt ona göre olur yada olmaz diyeyim ama alıcı değilsen yorum yapman biraz gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 charda 1k gold da var unuttum sölemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Benim zaten s4 silahlı rogue'um var satmayı düşünüyorum. Araştırma yapınca full brutal roguelara 300ytl verildiğini görünce satmaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3 ay sonra 75 liraya satabilmek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Anubisath said: charda 1k gold da var unuttum sölemeyi Bu durumu biraz kurtarmış ama ben senin yerinde olsam yine de satmazdım sen bilirsin gerçi ama sattığına değicek bi para alıcağını zannetmiyorum. Sadece fikir beyan ediyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok death senin dedigine ben de komple katılıyorum,rogue çok eğlenceli bi class da ortada şöyle bi sorun var,benim main charlarım ally ve tüm ark çevrem de ally tarafında.wotlkta da ally olarak devam edicez,birisinin aklına uyup kastım bu charı,ally olsa kesinlikle satmazdım da horde olması işime hiç bi şekilde yaramıyor o yüzden satıyorum mecbur,en azından wotlk parası çıksın bari boş boş accountumda durmasındansa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Aynı serverdaysa gider arkadaşlarını kesersin ne güzel işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar