RipeFlash Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yine ps calismam Fallen Angel....freehand cizimlerimi gostermek isterdim ama baydim cizmekten ondan ps zevkli oluyor.... bu calismayi yaparken Lois Royo'yu calismalarindan ornekler aldim...[Bu mesaj RipeFlash tarafından 20 Nisan 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Çizimler falan çok iyi ama kızın duruşu pek yakışmamış gibime geldi benim..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ancelina Julii değil mi bu? Dom görmesin :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 elbisenin alt kısmı güzel olmuş, kanatlar da hoş kızın duruşu resime uymamış, elindeki silah da renkler daha uyumlu olsa daha iyi olurdu arka plan şart[signature][hline]oyunuzu bana verin!
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hoş arka plan eksikligi ++++[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 olmamış... :P daha ne diyim bilemiyorum.[signature][hline]ben olmuşum imza..
RipeFlash Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Pekiiiiiii soye sorim belki anlarsin....kanatlada problem var. ne yapabilirim?arkapilan sadece kanatlardaki siyahlarla background karismasin diye oylesine motion blur koydum....Resim yarim anlayana
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 anlamadım demedim ki :) efenim kanatlar için melek çizimlerine bakabilirsin, akademik klasik ressamlar tarafından yapılmış. efektlerle olmaz o iş çizicen. arka planı da yapman şart. ayağının nereye bastıını billim en azından.[signature][hline]ben olmuşum imza..
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence bu resmi boşver yeni bir taneye başla öncelikle daha uygun bir pozu olan bir kız resmi bulmalısın kanatları yaparken kendin çizemiyorsan kuş kanadı kullan ama büyük kanatlı bir kuş bulman (mesela albatros:P) veya copy/paste yapman lazım.ben olsam copy paste i tercih ederdim (aslında ben olsam kendim çizerdim :P)[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 00:35 tarihinde demiş ki: ayağının nereye bastıını billim en azından. uçuyor o bikerem diilmi?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ya $u arkaya koyucak resimleri nerden buluyosunuz mesela o kanatları nerden buldun $u ps en kolay nası ogrenilir ya
RipeFlash Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 onu candy4000(yada alien mi neydi) in fury plugini ile yaptim
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hoş olmş ama angelina yı biraz daha uydrsaymşsn fona daha güzel olrmş yani nası diiim daha matlarştrsaymşsn anla işte :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bathory "stock photos" diye google da aratırsan bir sürü foto bulabilirsin ancak kanat gibi spesifik parçaları bulman zor, mevcut bir resimin üstünde oynamalısın
Öne çıkan mesajlar