Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps calismam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yine ps calismam Fallen Angel....freehand cizimlerimi gostermek isterdim ama baydim cizmekten ondan ps zevkli oluyor....

bu calismayi yaparken Lois Royo'yu calismalarindan ornekler aldim...

[Bu mesaj RipeFlash tarafından 20 Nisan 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Pekiiiiiii

soye sorim belki anlarsin....kanatlada problem var. ne yapabilirim?arkapilan sadece kanatlardaki siyahlarla background karismasin diye oylesine motion blur koydum....Resim yarim anlayana
Mesaj tarihi:
anlamadım demedim ki :)
efenim kanatlar için melek çizimlerine bakabilirsin, akademik klasik ressamlar tarafından yapılmış. efektlerle olmaz o iş çizicen. arka planı da yapman şart. ayağının nereye bastıını billim en azından.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mesaj tarihi:
bence bu resmi boşver yeni bir taneye başla
öncelikle daha uygun bir pozu olan bir kız resmi bulmalısın
kanatları yaparken kendin çizemiyorsan kuş kanadı kullan ama büyük kanatlı bir kuş bulman (mesela albatros:P) veya copy/paste yapman lazım.ben olsam copy paste i tercih ederdim (aslında ben olsam kendim çizerdim :P)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
ayağının nereye bastıını billim en azından.

uçuyor o bikerem
diilmi?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
bathory "stock photos" diye google da aratırsan bir sürü foto bulabilirsin ancak kanat gibi spesifik parçaları bulman zor, mevcut bir resimin üstünde oynamalısın
  • Yeni Oluştur...