hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 gerçek hayata dair gözlemler ve göndermelerle dolu olan garip bir anime . alt metinde insanlarin teknoloji ,ikiyüzlülük , takıntılar pronografi vb.. üzerine takıntılarını eleştirmektedir ... konusu ise : tokyoda garip bir seri olay zinciri oluşmaktadir , yol ortasinda elinde kırık bir baseball sopasi ve ayağında altından rollerbladeleri olan bir çocuğun insanlara rastgele saldırmakta ve polis kuvvetleri ne yapacağını bilmemektedir . fakat baseball sopalı çocuk aslında insanlari içlerindeki ve çevrelerindeki kötülüklerden sopa ile "vurarak" kurtarmaktadir ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tsk tsk tsk anime info link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 söylemeyi unutmuşum , seri 24 dakikalık 13 bölümden oluşuyor ve 2004 yapim .... ayrica şu ana kadar izlediğim en ilginç!! ve etkileyici!!! opening'e sahip paranoia agent [hline] aaaaaiiiyaaa aiiyowa ; what a wonderous mushroom cloud in the morning sky ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hired bi gün senin su hddye direk erisim hakki isticem :) yada hmm yada dvd-rw getiriyim dvdye yaziim senin tum arsivi :P[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 :) 50 DVD^yi birden yazabilecen mi sıkılmadan ...:)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 dvd 5gb alio :P 250gb mi var sende :P ben imanli adamim :P jediyiz biss :P 50dvd nedirki :P[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya paranoia agent in alt yazısı varmı acaba bilen var mı?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bugun bitirdim de güzel seriymiş aslında ortalarda druaga benzeri birkaç bölüm yapmışlar oralar sıkıyor biraz ama onun dışında iyi baya. anime genel olarak toplumun popüler sorunlarını göze sokuyor zetsubou sensei gibi ancak oldukça ciddi kara film tadında olmuş. son kısımlarda batırır diye düşündüm ama sonunu da iyi bağlamışlar. sürükleyici değil sadece, günde 1 bölüm falan izleyerek bitirdim ama tavsiye edilebilecek bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar