Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye - paranoia agent

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

gerçek hayata dair gözlemler ve göndermelerle dolu olan garip bir anime . alt metinde insanlarin teknoloji ,ikiyüzlülük , takıntılar pronografi vb.. üzerine takıntılarını eleştirmektedir ...
konusu ise : tokyoda garip bir seri olay zinciri oluşmaktadir , yol ortasinda elinde kırık bir baseball sopasi ve ayağında altından rollerbladeleri olan bir çocuğun insanlara rastgele saldırmakta ve polis kuvvetleri ne yapacağını bilmemektedir . fakat baseball sopalı çocuk aslında insanlari içlerindeki ve çevrelerindeki kötülüklerden sopa ile "vurarak" kurtarmaktadir ...[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hired bi gün senin su hddye direk erisim hakki isticem :) yada hmm yada dvd-rw getiriyim dvdye yaziim senin tum arsivi :P[signature][hline]

Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

Sosyal ağlarda paylaş

dvd 5gb alio :P 250gb mi var sende :P ben imanli adamim :P jediyiz biss :P 50dvd nedirki :P[signature][hline]

Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
bugun bitirdim de güzel seriymiş aslında ortalarda druaga benzeri birkaç bölüm yapmışlar oralar sıkıyor biraz ama onun dışında iyi baya.
anime genel olarak toplumun popüler sorunlarını göze sokuyor zetsubou sensei gibi ancak oldukça ciddi kara film tadında olmuş.
son kısımlarda batırır diye düşündüm ama sonunu da iyi bağlamışlar.
sürükleyici değil sadece, günde 1 bölüm falan izleyerek bitirdim ama tavsiye edilebilecek bir anime.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...