ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bazı diyaloglar çok matrak olmuş. Spell'ler HOMM5'den daha güzel. Genel olarak güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ben de kurbayı öpüp onunla evlendim, sonra korsam kızı gördüm içim gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 boşver onun bonusları işe yaramıyor :P zombie yken undead lerin ini ye +1 insanken pirate lara +1 şeklindeydi sanırım.istediğin zaman zombie yapabiliyosun :P kurbağadan bozmanın bonusları ne? bi de swamp daki frog man ler öyle türemiş.çocuğunuz olursa frogman mi oluyor? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Çocuğum normal doğdu, bonuslarda, +4 int ve %20 def. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nası bi oyun bu be kurbağa ve undeadle evleniyosunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kurbağa q inde eleman git helga dan love potion al dedi.nerde bu helga? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 abi bu oyun l.o.r.d oynanan yıllara ait bir oyun. o zaman güzeldi, hem nasıl? oyna dedim; çünkü bir efsaneyle tanışmanı istedim :D lan fena bi fail kokusu aldım benden gelen ama hangi oyun bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arlenia'da snakes underground'da yakında... ben dwarf mine'larda takıldım, aşağıdaki ordular çok güçlü.. paso red dragon var etrafta azıma sıçıyolar.. fenris said: kurbağa q inde eleman git helga dan love potion al dedi.nerde bu helga? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ha saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kertenkel said: ben dwarf mine'larda takıldım, aşağıdaki ordular çok güçlü.. paso red dragon var etrafta azıma sıçıyolar.. Bende şimdi ordayım, leadership kaç, orduna kimleri aldın, class, skill tree? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu rage spiritler biraz final fantasy-vari göründü bana. mage im(lvl 10), kitabımda bi sürü büyü var ama fireball dan başka büyü kullanma gereği görmüyorum pek.sanırım ordular büyüdükçe diğer büyüler kullanışlı hale gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bende 10 mage im, fireball, fire arrow kullandım şimdiye kadar sadece. Mass olması için yine hangi okula aitse onu geliştirmemiz gerekiyor galiba, ben dest. gittim dmg için ama eğer öyleyse slow vs. için diğerlerine de gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 level 10 warrior/faytır ım. madenlerde beni de ezdiler eridi gitti biriktirdiğim tüm para. Karıyı da yanlış seçmişim intelligence veriyo hatun 2 tane çocuk koydum çoktan ne yapsam karar veremedim :P denizci hatunun verdiği bonusları bile nvarmı? kraken kesmeye değermi? nası savaşçıysam direk distortion level 3 ledim mass haste vs çok yararlı oluyor. 4. rage spiriti açabilen varmı? dwarfların başkente giderken bir portal vardı burada olabilir dedi ama 300 wampir vs geliyo adamlar 5k küsür leadershiple çizemiyorum bi olay varda orda kafesteki unicornu alıp öyle mi saldırıcaz? @dreagloth: fireball felan chaos magic değil mi? ona ulaşması çok dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 might talent tree nin başları güzelde sonlarını pek sevmedim.mind ın da ortaları bi garip.magic in sonundaki high magic i aldım tatlı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bende dest 2, high 1 yaptım. High 2 yapıp dest 3 le, iyi dmg verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya kraken ı kestim, kıza "kraken da james de öldü" deyince oyun çöküyor :S patch ide çıkmamış sanırım. edit: bu sayfada bi fix buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sonunda bitirdim oh, son boss da baya bir level 5 var ama arma. spam wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 fenris said: edit: bu sayfada bi fix buldum. hah çok sağol ya,amma sinir olmuştum krakenle o kadar kapıştıktan sonra kızı alamayınca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 expansion geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Tüh ya sildim bütün save leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 savelerin işe yaramazdı zaten. başka karakterle sıfırdan başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu oyundakı obelisk lerin ne işe yaradıgını cozemedim.Haritada açılmıyor normal hazinenin gömülü olduğu yeri gösteriyordu heroes 3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bunun expansion ı rusça olarak çıkmıştı da ingilizcesini göremedim. sitesinde de pek bişey yazmıyor. edit: expansion ın sitesinde göremedim de kendi sitesinde q3 yazıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yeni gördüm bunu. forumda arattım bulamadım. süper bişeye benziyo bu :O info Tech Info Publisher: 1C Developer: Katauri Genre: Real-Time Strategy Release: Sep 23, 2008 ESRB: Teen Recommended System Requirements OS: Windows 2000/XP/Vista Processor: Pentium 4 @ 3 GHz or AMD Equivalent Memory: 1 GB Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7800) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard & Mouse DVD Rom Drive her türlü gideri var gibi :) hemen sahip olmam lazım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Arattın bulamadınmı bayağı konuştuk bunu hatta ekpaketi çıkıcaktı prensesli bişey noldu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar