Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Arkadaşlar biraz baktım ama cozemedim.Şimdi diyelim ben bi arkadasıma gidicem patch i goturucem yanımda DVD ye yazıp.Dun indirdigimiz bu 822mb. illet patch i wow daki gibi ayrı bi dosya olarak goremiyomuyuz?Varmıdır bunu cozmuş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şu an için ayrı bir patch dosyası yok. Başka bir PCye kurmak için an mantıklısı. Normal kurulum CDleri yanında external HDye evde patchli olanı kopyalamak. Arkadaşına oyunu normal CDlerinden (patchsiz)kurduktan sonra oyunu direk silip sonra externaldan onun aynı yere Copy paste etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 işte zaten sorun orda:S Ex. HD yok bende..Hazır bulmusken onu sorim ne kadar fiyatları tahmini bilgin varmı?kac GB ı ne kadar misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şimdilik yok... Abso nun dediği gibi Warhammer Online folder ını (patchlenmiş haliyle) kopyalayıp götürmek tek seçenek şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Holysuffer said: işte zaten sorun orda:S Ex. HD yok bende..Hazır bulmusken onu sorim ne kadar fiyatları tahmini bilgin varmı?kac GB ı ne kadar misal? 500GB lık 3.5" likler 130-140 YTL gibi fiyatlara düşmüşlerdi en son sanırım Edit: Uydurmuşum 160-170 lere düşmüşler :P sanki bi yerlerde görmüştüm ama daha ucuzada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oyunu yeni kuruyyorum 800 mış sanırım patch ve yavaş geliyomuş nekdar sürer acaba tahminen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben demin 6mb lık patch i 10sn de filan yaptım muhtemelen patch server düzelmiş veya çok yük yok üstünde... Duruma göre değişir ama normal şartlarda 2 saate filan bitmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alyy said: oyunu yeni kuruyyorum 800 mış sanırım patch ve yavaş geliyomuş nekdar sürer acaba tahminen ? Gece 23:00 gibi başladım bende, sabah 08:00 civarı bitmişti :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar