Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. Türkiye Tuning Festivali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tam tarih veremiyorum ama sanırım 14. 15 nisanda yapılacak yer antalya festival ve sponsorları ( Hatrı sayılır holdingler ) türkiyedeki tüm modifiyeli arabaları festivale davet edeceklermiş hadi hayırlısı bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya

Not: Şuan İçin sadece bir organizasyon duyumudur. kesinliğini bilemiyorum. ileriki tarihlerde belli olur.[signature][hline]www.dragger.org

• Admin
Mesaj tarihi:
ragnar abi ne cevap vercem sinir oldum!

ISTANBULDA YAPIN ŞUNU BRE ADAMI HASTA ETMEYIN ANTALYE NE AYAK YA

aha cevap abi ne düşünüyosam aynen yazdım ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Mesaj tarihi:
Aman çektiğiniz resimleri düzgün bir siteye koyunda rahat bakabilelim. 1024x768 ve üstü çözünürlükte olursa resimler çok makbule geçer. Malum wallpaper hesabı :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Türkiye ve Tuning?
Tuning anlayışı:remus-18 inch jant-hava filtresi-ve 106-206 falan. [bu tuning deil bence].nedenmi?hep aynı arabalar hep aynı aksesuar.şahsi fikrimdir.

Boşver keşke yabancı festivallere gidebilsek.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Mesaj tarihi:
Niye ya Diablo, Lotus Esprit modifiye edenler de var Türkiye'de...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...