Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Tam tarih veremiyorum ama sanırım 14. 15 nisanda yapılacak yer antalya festival ve sponsorları ( Hatrı sayılır holdingler ) türkiyedeki tüm modifiyeli arabaları festivale davet edeceklermiş hadi hayırlısı bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya Not: Şuan İçin sadece bir organizasyon duyumudur. kesinliğini bilemiyorum. ileriki tarihlerde belli olur.[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Valla anlamış değilim abidik gubitik mesajlara 100 lerce cevap yetiştiriyorlar hakkaten önemli bir organizasyonda bahsettik ama tık yok ???[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Antalytada olmasa gelirdim de ; hem öss var hem istanbuldayım ... Heralda gelemem...[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 İlginç olurdu izlemesi ama hem uzak hem de Ankaradan ayrılamam bu aralar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Oy oy yeni digital fotograf makinamı bu festivalde deneyebilirim :P sizlerede güzel resimler göstereceğimden eminim :)[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ragnar abi ne cevap vercem sinir oldum! ISTANBULDA YAPIN ŞUNU BRE ADAMI HASTA ETMEYIN ANTALYE NE AYAK YA aha cevap abi ne düşünüyosam aynen yazdım ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 fuar kenti antalya ya laf yok[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bencede antalya doğru seçim olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Araçların motorlara klima taksnlar o sıcakta zor olucağa benziyo antalyada?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Aman çektiğiniz resimleri düzgün bir siteye koyunda rahat bakabilelim. 1024x768 ve üstü çözünürlükte olursa resimler çok makbule geçer. Malum wallpaper hesabı :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ulan sınaw dönemi gaaaahhh[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Organizasyonda aksaklılar var sanırım ertelendi :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Türkiye ve Tuning? Tuning anlayışı:remus-18 inch jant-hava filtresi-ve 106-206 falan. [bu tuning deil bence].nedenmi?hep aynı arabalar hep aynı aksesuar.şahsi fikrimdir. Boşver keşke yabancı festivallere gidebilsek.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 heh her lastiği deiştireni cagirir onlar ya =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Niye ya Diablo, Lotus Esprit modifiye edenler de var Türkiye'de...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar