Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Maintenance var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ne kadar sürücek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tomorrow morning (the 19th September) we will bring the servers down for a short maintenance. The servers will come down at 10:00 CET and we expect that we will be able to reopen them by lunchtime. We will of course keep you informed of the progress of this work lunch time diyo ya inş erken yiyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Barbekü said: Tomorrow morning (the 19th September) we will bring the servers down for a short maintenance. The servers will come down at 10:00 CET and we expect that we will be able to reopen them by lunchtime. We will of course keep you informed of the progress of this work lunchtime diyo ya inş erken yiyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bu iyi bişi... patch yapıolar... bazı hatalar düzelio... pürüzler kaldırılıo işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 10 dakikalık restart gibi bi yazı geçti sanki. Veya 10 dakikaya kapıyoruz mu demişlerdi acab hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yahu tam başlicam oyuna karakterimin her şeyini seçtim son kez bakıyodum pat gitti serverlar püf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 heheh 2. kez düşünme fırsatı vermişler sana demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o deilde aldım aral dan CE yi : ) bakalım ne zaman gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 açılmadımı daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lunch time açılcak demişler yani onları lunch time 12.30- 13.00 gibi olsa bizim burda 14.00-15.00 gibi açılır diye uydurdum gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: Lunch time açılcak demişler yani onları lunch time 12.30- 13.00 gibi olsa bizim burda 14.00-15.00 gibi açılır diye uydurdum gitti. 13.30-14.00 diyelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Barbekü said: o deilde aldım aral dan CE yi : ) bakalım ne zaman geliceknzmn aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: Lunch time açılcak demişler yani onları lunch time 12.30- 13.00 gibi olsa bizim burda 14.00-15.00 gibi açılır diye uydurdum gitti. Uydurukçu... hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Barbekü said: o deilde aldım aral dan CE yi : ) bakalım ne zaman gelicek bonus item kodu çıktı dimi? ya şu save olayı ile not attackable i duzeltseler guzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 atack bugu duzelmisti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bonus itemlerim zaten üzerimde şuan mail box a geldi oyundaki ilk açtıgıdma charı yeni patch de geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yeni patch var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eet bende simdi patchledim gelir birazdan heralde serverlar gelir dimi goa goa goa 3 kere yazınca geliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tırt yepsi ben attım sildim :D ilk 1-2 level kullan sonra daha iyileri geliyor zaten ayrıca açık arttırma npclerini ziyaret edin ucuza iyi itemler var en azından kasarken yardımcı olur para vermekten çekinmeyti para kolay kazanılıyor ben şuan 22 level'de 23 gold param var + at aldım 15 gold a Barbekü said: bonus itemlerim zaten üzerimde şuan mail box a geldi oyundaki ilk açtıgıdma charı yeni patch de geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 betada bana blue item cıkmıstı 15g ye falan gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bonus itemler zati tırt... para yapmanın kolay yoluda pq ya arka arkaya 7-8 defa gircn... bunların en az 5inde dereceye gircen... bi kez armor alcan sonra para alcan hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi banada bi mavi kalkan cıktı lootlamıyordum itemleri dedim sonra lootliyim bisi cıkar belki mavi kalkan cıktı satsam satılırmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya banada blue item çıkdı taa lvl 3 ken sattım vendora geri alma sansım olurmu acaba buyback felan alt tarafı 1 gün geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar