reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selamlar, Acaba mp3 calara takilan ve mp3 calarin verebilecegi max ses i dahada artiran kulaklik varmidir acaba piyasada? bir nevi amplifier yani yukseltici gorevi gorecek. yok yok kulaklarim duymuyo degil ama gerekli iste.. philips ve sony kulaklilar denedim ama onlar standart yani herhangi bir ses ayari yok.. Ne sekilde aratacagimi sapittim yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi bazı kulaklıklar var hem hayvan ses veriyo hem de ayargaçları var sesi kısıp artırıon onlardan buluver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 linktir resimdir bir neyim ativerin ortaya yaw, valla bulamadim ben bisi.. bu arada otobuste, trende kullanilabilecek bisi ariyorum, yoksa vikink migferi gibi biside takmak olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar