vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hiç birşey söylemeden hatta düşünmeden birbirimizin yüzüne bakmanın,kendimizi doğa karşısında,zamanın akışında kaybedivermenin büyük bir lezzeti vardır.bazen bir duruşumuz karşımızdakine fikrin bir türlü kavrayamayacağı,dilinde anlatamayacağı ne eşşiz şeyler sezdirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ne mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 içine girdiğin küçük kaygan deliği eşsiz bir şey mi sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 mesela karşıdakine sıcak bir gülümseme.yada öfkeli olduğunda karşıdaki insana sıcak bi dokunuş bence gerçekten sözlerden daha yararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sezdirmek için nasıl durmak lazım onu merak ettim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sıcak nasıl dokunuluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 öfkeliyken sıcak dokunmak bence kötü sonuçlar doğurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 karşıdakini mutlaka onunla ilgilendiğini sezicektir.yaptığın hareketlerle jest ve mimiklerinle. sıcak bi dokunuş ne bilim annen yada baban yada büyük annen vs.hani bazen dokunurlar ya öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 küçükken babam bana dokunmuştu bi kez öle şimdi hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bir arkadaşıma amcası çok sıcak bir şekilde dokunmuştu anlatır dururdu. hüzünlü bir hikayedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 burtonesk said: öfkeliyken sıcak dokunmak bence kötü sonuçlar doğurur. bence o birazda sana bağlı.sıcak bir dokunuştan kastım mecazi anlamda yani karşıdakini anlamaya çalışmak gibi diyeyim.duygularınada dokunabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben dokunmam vururum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok iyi anlıyorum seni, babamın dokunuşu en derin duygularıma kadar ulaşmıştı. hatırladım gene içim ısındı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lidriel said: çok iyi anlıyorum seni, babamın dokunuşu en derin duygularıma kadar ulaşmıştı. hatırladım gene içim ısındı ^^ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 burtonesk said: ben dokunmam vururum direkt. bu da olur mesela.karşıdakine o kadar dil dökersin anlatmaya çalışırsın oda anlamaz sen de son çare gömersin kafayı :) tabi öle bişiyi onaylamayızda.yani oda bi dışavurumdur ve sözlerden daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sıcak bir tükürük veya çiş de çok etkili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 karşıdakine bağlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 mesela çok kızdırdı bizde dayanamadık .... insan insana bunu yapar mı? boşluğu istediğimiz gib doldurabiliriz o zaman bu konunun çok geniş bi yelpazesi var. ufkum genişledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çiş en sıcak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 zamanın akışında kaybedivermenin büyük bir lezzeti yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 anlatmak istediğim de zaten o.sözler çoğu zaman kifayetsiz kalıo ozaman imdada tepkiler koşuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hiçbir şey söylemeden hatta düşünmeden birbirimizin yüzüne bakarsak dayak yiyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet haklısın aslında, etki tepki dünyasındayız. birbirimize sıcak dokunuşlar atarsak sıcak dokunuşlarla karşılaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar